Blog

image

VRIENDINNEN WEEKEND

Geplaatst door wannabefriends | 06-07-2020

Vriendinnen weekend in corona tijd

In het leven moet je zelf de slingers ophangen. In deze gekke tijd is dat natuurlijk helemaal het geval, want hoe heb je nu een leuk vriendinnenweekend als je je aan al die richtlijnen moet houden. Daarom geef ik jullie een paar tips om er toch wat leuks van te maken.

Vakantie in eigen huis of tuin

Hadden jullie bedacht om er samen ....

Lees meer
image

EENZAAMHEID | JE ALLEEN VOELEN

Geplaatst door wannabefriends | 04-07-2020


Niemand geeft graag toe dat hij zich alleen voelt of eenzaam is. Veel mensen hebben weinig sociale contacten en leren ook weinig nieuwe mensen kennen. Eenzaamheid kun je herkennen aan het gevoel je niet verbonden te voelen. Je mist een hechte, emotionele band met andere. Je zou graag meer contact hebben met andere mensen maar je zou niet weten hoe. Veelal is het een verborgen probleem. N....

Lees meer
image

LEUKE DINGEN OM TE DOEN TIJDENS CORONA

Geplaatst door wannabefriends | 07-04-2020

7 leuke dingen om te doen met je beste vriendin tijdens corona

Afspreken met vriendinnen is altijd al belangrijk. Maar zeker in tijden van corona, waarin we massaal binnenzitten. “Huh, afspreken?”, hoor ik je denken. Ja, dat kan dus ook gewoon digitaal. Lang leve Skype, Facetime, Zoom en WhatsApp-videob....

Lees meer
image

6 TIPS OM ELKAAR TE HELPEN

Geplaatst door wannabefriends | 16-03-2020

We kunnen er niet meer om heen,het coronavirus is in Nederland aardig om zich heen aan het grijpen.Inmiddels komen steeds meer mensen in quarantaine te zitten en blijven we massaal binnen.

Helaas betekent dit ook dat er vele mensen eenzaam en alleen thuis zitten totdat bijvoorbeeld de (klein) kinderen weer op bezoek mogen komen.

Iedereen blijft zo veel mogelijk bij elkaar uit de....

Lees meer
image

INTERVIEW: CHARLOTTE LABEE

Geplaatst door wannabefriends | 14-03-2020

Charlotte Labee is dé Brain Balance expert van Nederland. Zij geeft verrassende inzichten in hoe ons brein werkt. Hoe je mindset je je beperkt of hoe het je op positieve wijze kan veranderen. Zij ontwikkelde het Golden Growth® Model, een methode op het gebied van persoonlijke ontwikkeling welke je meer geluk en gezondheid brengt. In dit interview gaat ze in op de invloed van vriendsc....

Lees meer
image

UITTIPS

Geplaatst door wannabefriends | 04-02-2020

Yes! Je hebt een leuk gesprek gehad met een andere vriendin op ons platform. Jullie willen samen iets leuks gaan doen. Maar wat? Wannabefriends zet 5 leuke tips voor jullie op een rijtje!

1. High tea

Gezelligheid, warmte en … heel veel lekkers! Dat klinkt toch bij elke vrouw als muziek in de oren?
Bij een high tea horen verschillende zoete en hartige....

Lees meer
image

WE ZIJN LIVE!

Geplaatst door wannabefriends | 04-02-2020

HOERA! WANNABEFRIENDS IS VERNIEUWD!

Bijna 10 jaar geleden werd Wannabefriends opgestart. Een ontmoetingsplek voor vrouwen die nieuwe vriendinnen zoeken. Meer dan 10.000 leden schreven zich in en er zijn al een heleboel nieuwe vriendschappen gesloten. Na 10 jaar was het tijd voor een grote make-over! Bekijk nu ons geheel vernieuwde vriendinnen platform!

Het is tegenw....

Lees meer