Blog

image

1STE VRIENDINNENDATE

Geplaatst door wannabefriends | 23-01-2021

Moniek vertelt over haar eerste vriendinnendate. Was het spannend? Viel het mee? En is er een vriendschap ontstaan via onze vriendinnenwebsite?

 
Wil jij ook je verhaal delen en gepubliceerd worden op Wannabefriends? Stuur ons dan een mail!....

  Lees meer

image

2. IN THE SPOTLIGHT

Geplaatst door wannabefriends | 30-09-2020

Deze week staat Maureen van C.crystals in de spotlight! Zoals de naam al een beetje verklapt heeft Maureen een webshop met Edelstenen. Hoe en waarom zij begonnen is met haar onderneming lees je hier!

Hoe kwam je op dit idee?

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Maureen en ik ben sinds juli 2019 trotse eigenaresse van C.Crystals, een webshop in edelstenen. Mijn interesse in edelstenen is ongeveer twee jaar geleden ontstaan. Van kinds af aan draag ik een klein edelste....

Lees meer
image

VRIENDSCHAP

Geplaatst door wannabefriends | 29-09-2020

NIEUWE VRIENDINNEN LEREN KENNEN

Ten eerste van harte welkom bij Wanna Be Friends! De eerste stap naar nieuwe vriendschappen heb je al gezet! Deze website is in het leven geroepen om online vriendschappen te vinden, gezellig te kletsen en andere meiden te leren kennen. We kennen allemaal de eenzaamheid bij ouderen, maar hoe zit dat bij jongeren en mensen van middelbare leeftijd. Er is zoveel meer eenzaamheid dan we allemaal denken.Kinderen maken relatief sn....

Lees meer
image

BODYPOSITIVE

Geplaatst door wannabefriends | 21-09-2020

Onzekerheid en bodypositive

Wat is dat toch met die onzekerheid over ons lichaam. Dat stemmetje in je hoofd dat weer iets te klagen heeft over je eigen lichaam. Waarom kunnen we die knop niet gewoon uitzetten en vooral met veel trots naar onszelf kijken, want dat ben je echt waard! We zijn allemaal anders, we hebben allemaal een eigen karakter en dat is wat je zo mooi maakt.

 

 

Imperfect perfect

Imperfecties, niemand is perfect . Maar waa....

Lees meer
image

Nieuwsbrief september

Geplaatst door wannabefriends | 18-09-2020

Lieve meiden, lieve vriendinnen,

Wat is er veel gebeurd de afgelopen paar maanden. De meeste van jullie hebben géén idee.
Ik zal eerst eens beginnen met mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Naomi (31) en ik ben de nieuwe eigenaresse van Wannabefriends!
Twee jaar geleden vertrok ik met mijn gezin van de randstad naar het altijd gezellige Brabant. Hierna viel het mij op dat het best lastig is om nieuwe mensen te leren kennen. Verder als....

Lees meer
image

LEKKER ETEN

Geplaatst door wannabefriends | 16-09-2020

Wie herkent het niet? Je staat in de supermarkt en staat maar na te denken wat je nu weer moet maken. Je pakt vaak dezelfde dingen bij gebrek aan inspiratie, tijd en zin. Je wilt gewoon zo snel mogelijk klaar zijn met boodschappen doen en vult je kar met wat je kent. Soms zit je zo vast in een bepaald eetpatroon. Je wilt wel wat nieuws proberen, maar hoe dan en waar haal je de inspiratie vandaan? Wissel eens met vrienden of familie jullie favorieten recepten uit! Succes gegarandeerd!

....

Lees meer

image

Vakantie op Texel?

Geplaatst door wannabefriends | 14-09-2020

10 Texel tips!

 

Wat een gedoe al die verre vakanties die in deze lastige tijd van Corona niet meer door kunnen gaan. Je wil eigenlijk toch wel lekker een dagje of een aantal nachtjes weg, maar waar naar toe? Nou als een echte Texelaar kan ik je wel aanraden om ons mooie eiland Texel te komen bezoeken! Maar goh, wat is hier toch allemaal te doen? Speciaal voor jullie heb ik daarom 10 tips om te doen bij ons op het prachtige Texel.

....

Lees meer
image

1. IN THE SPOTLIGHT

Geplaatst door wannabefriends | 08-09-2020

NAOMI VAN WANNABEFRIENDS

Elke week zetten we een inspirerende ondernemer in het zonnetje. Hoe leuk is het dan om te beginnen met de eigenaresse van Wannabefriends?! Vandaag vertelt Naomi waarom zij besloot om een online vriendinnen website op te starten.

 

Hoe kwam je op dit idee?

‘’ Toen ik met mijn gezin van de Randstad naar Brabant verhuisde, merkte ik dat het tegenwoordige tijd best lastig is om nieuwe contacten op te d....

Lees meer