2. IN THE SPOTLIGHT

Geplaatst door wannabefriends | 30-09-2020

Deze week staat Maureen van C.crystals in de spotlight! Zoals de naam al een beetje verklapt heeft Maureen een webshop met Edelstenen. Hoe en waarom zij begonnen is met haar onderneming lees je hier!

Hoe kwam je op dit idee?

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Maureen en ik ben sinds juli 2019 trotse eigenaresse van C.Crystals, een webshop in edelstenen. Mijn interesse in edelstenen is ongeveer twee jaar geleden ontstaan. Van kinds af aan draag ik een klein edelsteentje bij me, gekregen als souvenir. Dit edelsteentje zou bij mijn sterrenbeeld passen en bescherming bieden. Twee jaar geleden vroeg ik mij af hoe dit steentje ook alweer heette. Het was een Sodaliet. Na het lezen van de beschrijving ben ik mij meer gaan verdiepen in andere edelstenen. Ik kwam erachter dat ze in zoveel verschillende soorten komen, fascinerend!

 

Wat wil jij mensen bijbrengen over Edelstenen?

Ik kwam er achter dat edelstenen vaak nog als ‘ouderwets’ of ‘zweverig’ worden gezien. Ik wil laten zien dat ze juist van deze tijd zijn en dat edelstenen unieke interieuritems zijn. Naast de schitterende uitstraling die ze hebben, brengen ze ook good vibes met zich mee. Bij elke edelsteen past een energie die je kan helpen in het dagelijkse leven. Hoewel het nooit wetenschappelijk is bewezen, zijn er veel mensen die er gevoelig voor zijn. Ze worden natuurlijk niet voor niets al eeuwen gebruikt voor hun krachten!

Of je ze nou interessant vindt om hun energie of alleen omdat ze zo mooi zijn, er is er altijd eentje die bij jou en je interieur past. Op de instagrampagina van C.Crystals (instagramnaam: c.crystalss) geef ik tips over hoe je ze kunt stylen in je interieur. Naast deze tips vertel ik ook over de energie die bij elke edelsteen hoort.

Wat zie jij voor C.crystals in de toekomst?


Ik ben nog beginnend ondernemer en ben daarom heel erg dankbaar voor alle lieve en mooie reacties. Op dit moment is er alleen de website maar in de toekomst zou ik het fantastisch vinden om een eigen winkeltje te hebben waar ik mensen kan ontvangen en kan adviseren. In mijn hoofd heb ik deze winkel al helemaal ingericht.

Mocht de tijd komen, dan ben ik er helemaal klaar voor!

Neem eens een kijkje op de website van Maureen!