EENZAAMHEID | JE ALLEEN VOELEN

Geplaatst door wannabefriends | 04-07-2020


Niemand geeft graag toe dat hij zich alleen voelt of eenzaam is. Veel mensen hebben weinig sociale contacten en leren ook weinig nieuwe mensen kennen. Eenzaamheid kun je herkennen aan het gevoel je niet verbonden te voelen. Je mist een hechte, emotionele band met andere. Je zou graag meer contact hebben met andere mensen maar je zou niet weten hoe. Veelal is het een verborgen probleem. Niemand kan vanaf de buitenkant zien dat jij je alleen voelt.

Eenzaamheid blijkt een

taboe.

Daarbij komt ook nog eens dat er een taboe rust op eenzaamheid. Niemand geeft graag toe dat hij/zich alleen voelt en je loopt er al helemaal niet mee te koop. Het kan je verdrietig maken en een hopeloos gevoel geven. Terwijl het iedereen kan overkomen.. echt, het ligt niet aan jou.

Eenzaamheid komt voor op alle leeftijden in verschillende fases van het leven. Misschien ben je zojuist verhuisd en zou je graag in je nieuwe woonplaats vriendinnen willen leren kennen.
Wellicht zit je midden in een echtscheiding en verlies je daardoor een groot deel van je vrienden/familie kring? Maar ook veranderingen als ontslag of gezondheidsklachten kunnen ervoor zorgen dat je in een sociaal isolement verkeerd.

Vriendinnen website | Zoek vriendinnen online

Dit is precies de reden waarom wij zijn gestart met onze vriendinnen website, www.Wannabefriends.nl . Niemand zou zich alleen moeten voelen en dat is ook helemaal niet nodig. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat leuke vriendschappen je blij en gelukkig kunnen maken! Hoe fijn is het om iemand uit jouw eigen omgeving te leren kennen waarmee je samen de hond uit kunt laten? Een wandeling door het park te maken? Of een vriendin om af en toe eens een kop koffie mee te drinken? Gewoon, even gezellig!

Nieuwe vriendschappen sluiten is spannend

Wellicht is de eerste stap om je aan te melden wel een grote drempel. Best spannend toch om een profiel van jezelf aan te maken en daarmee toe te geven dat je graag nieuwe vriendinnen wilt leren kennen? Een ding is zeker: alle andere leden zijn ook op zoek naar gezelligheid en zouden het super leuk vinden om jou te leren kennen.

Wanneer je je hebt aangemeld en je profiel hebt aangemaakt krijg je onbeperkte toegang tot het platform. Dat houdt in dat je eenmalig de inschrijfkosten betaald maar hierna voor altijd kunt chatten met andere vriendinnen. Via de vriendinnen zoekmachine kun je direct zien wie er in jouw omgeving is ingeschreven en kun je elkaar een berichtje sturen.