Nieuwsbrief september

Geplaatst door wannabefriends | 18-09-2020

Lieve meiden, lieve vriendinnen,

Wat is er veel gebeurd de afgelopen paar maanden. De meeste van jullie hebben géén idee.
Ik zal eerst eens beginnen met mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Naomi (31) en ik ben de nieuwe eigenaresse van Wannabefriends!
Twee jaar geleden vertrok ik met mijn gezin van de randstad naar het altijd gezellige Brabant. Hierna viel het mij op dat het best lastig is om nieuwe mensen te leren kennen. Verder als een ‘goedemorgen ‘ en een ‘lekker weertje hé’ kwam het vaak niet. Dat moest makkelijker kunnen! En zo ontstond het idee om een vriendinnen website op te starten. Een site waar je op een laagdrempelige manier contact kunt maken met andere meiden bij jou uit de buurt. Na enig research kwam ik er via via achter dat er al zo iets al bestond namelijk: Wannabefriends! Wendy (de huidige oprichtster) kon Wannabefriends niet meer combineren en zocht iemand die dit project met liefde op zou willen pakken en uit zou breiden. En dat hebben we gedaan! Als je nu naar de website gaat dan herken je niets meer terug! Wij hebben het hele platform een make-over gegeven, een nieuwe huisstijl, nieuw logo en nog belangrijker.. we hebben heel veel functies bijgebouwd. Het platform schittert als nooit te voren!

 

Naomi, wat is je doel met Wannabefriends?

Ik heb maar één doel en dat is: zoveel mogelijk vrouwen met elkaar in contact brengen zodat er vele mooie vriendschappen mogen ontstaan! Het lijkt mij fantastisch om (wanneer de tijd rijp is) leuke Wannabefriends evenementen te organiseren, dagjes uit te gaan met elkaar, samenwerkingen op te starten, vriendinnen weekenden in elkaar zetten, high tea’s te organiseren etc.. Sky is the limit!  Maar ik kan dit niet alleen.. om Wannabefriends tot een groot succes te kunnen maken kan ik vele helpende handen gebruiken. Twee weken geleden deed ik daarom een oproep of er meiden zijn die het leuk zouden vinden om te komen helpen? Dat heb ik geweten! Inmiddels staat er een team van +20 vrijwillige dames achter mij die net als mij geloven dat mooie vriendschappen je blij en gelukkig kunnen maken! Mag ik even een applaus voor hun? Ik ben zo dankbaar dat zij mij komen helpen!


Nu weet ik dat er heel wat leden zijn die al lange tijd niet meer online zijn geweest, misschien ben jij dat wel? Misschien heb je inmiddels een grote vriendenkring om je heen en is Wannabefriends voor jou overbodig geworden. Wellicht wil je daarom ook je profiel laten verwijderen? Geen probleem, ik ben blij als jij dat ook bent.. stuur even een email met je account gegevens dan halen we je uit het systeem.

 


Eerst had ik een gratis account en nu moet ik 12,95 betalen? Hoe zit dat?

Dat klopt, Wannabefriends heeft de afgelopen jaren op verschillende manieren inkomsten gegenereerd. Dit was met lidmaatschappen, abonnementen vorm of met credits. Dit wilde ik allemaal niet meer. Dat er inkomsten nodig zijn om dit platform goed te kunnen laten draaien moge duidelijk zijn. Maar ik zag het niet zitten om abonnementen aan te gaan bieden of dat je per bericht moet betalen om iets te versturen. Nee, ik heb er voor gekozen om een éénmalige bijdrage te vragen bij aanmelden. Dit bedrag van €12,95 betaal je dus éénmalig, hierna zit je nooit meer aan kosten verbonden en kun je voor altijd gebruik maken van alle functies. Dit bedrag is bedoeld om alle kosten rondom de website te dekken, zoals serverruimte, webhosting, designers, programmeurs, de customer service  etc. En hiermee steun je direct het Wannabefriends project.

 

Natuurlijk hoop ik je terug te zien!

Speciaal voor jullie heb ik wel een kortingscode beschikbaar gesteld. Als je je nu opnieuw aanmeld kun je kortingscode WELKOMTERUG gebruiken voor 25% korting op de eenmalige bijdrage. Je betaald dan geen €12,95 maar €9,70. Dat is een mooi bedrag toch? 😊

Heb je wel een account maar kun je niet meer inloggen? Stuur dan gerust even een berichtje dan kijken we met je mee!

 

Maar vertel eens.. wie ben jij?

Het lijkt mij geweldig om ook jou te leren kennen! Zullen we chatten? Dat lijkt mij echt heel leuk! Je kunt mij vinden onder dit profiel. Spreek ik je snel?

Liefs, Naomi