VRIENDINNEN WEEKEND

Geplaatst door wannabefriends | 06-07-2020

Vriendinnen weekend in corona tijd

In het leven moet je zelf de slingers ophangen. In deze gekke tijd is dat natuurlijk helemaal het geval, want hoe heb je nu een leuk vriendinnenweekend als je je aan al die richtlijnen moet houden. Daarom geef ik jullie een paar tips om er toch wat leuks van te maken.

Vakantie in eigen huis of tuin

Hadden jullie bedacht om er samen een weekendje op uit te gaan. Naar een camping of hotel, maar heeft het Corona virus roet in

het eten gegooid ?
Zorg dan thuis voor een vakantiesfeer. Zet bijvoorbeeld een tent op in de tuin. Hang wat slingers op, voorzie jezelf van een lekker (tropisch) drankje en zet een lekkere zomerse muzieklijst aan. Zo kan jij jouw eigen ” Tuinesië ” creeëren.

Natuurlijk kan je ook een zwembad opzetten of een groot opblaasdier in de tuin leggen. Beeld je je eens in met een lekker drankje, twee levensgrote opblaas flamingo’s en natuurlijk jouw beste vriend(in).

Movie time !

Natuurlijk gaat er niets boven een gezellig filmavondje. Op 1,5 meter afstand met elkaar op de bank óf lekker allebei op je eigen bank en via Netflix samen bingwatchen met Netflix party. Maak er een marathon van met lekkere snacks, een lekkere cocktail (of mocktail) of een glas frisdrank. Nog leuker, maak samen de hapjes en verras elkaar met leuke recepten welke jullie van te voren hebben uitgezocht. Doe samen de boodschappen en kook er op los!

Lees nu ook mijn filmtips

Ontdek de omgeving

Dit is natuurlijk een perfect moment om een weekendje jullie omgeving te ontdekken. Loop, fiets of skate een rondje door een stuk natuur waar je nog niet geweest bent. Maak er een lekker actief weekend van. Gelukkig zijn de terrassen weer open en kan je onderweg bijvoorbeeld een lekker drankje drinken of een lekkere lunch eten. Wanneer mogelijk kan je natuurlijk ook ergens overnachten. Wellicht heb je een leuke klik met iemand van onze vriendinnensite welke niet in jouw omgeving woont. Het is super leuk om dan af te spreken en elkaar een rondleiding te geven door jullie woonplaatsen. Jij weet als geen ander wat er bij jou in de buurt te beleven is en andersom!

CreaBea weekend

Voor de creatievelingen kan je natuurlijk ook een creatief weekend plannen. Helaas zijn er geen workshops momenteel, maar probeer zelf eens wat uit ! Pinterest en Youtube zijn mijn favoriete plekken om DIY projectjes te vinden in deze tijd. Maak een beeldje, een armbandje, een schilderij of iets anders leuks om jullie vriendschap mee vast te leggen. Niet alleen leuk om samen je weekend mee in te vullen, maar ook leuk als herinnering voor later! Rij even naar de action en de schappen liggen vol met leuke knutsel spullen. Haal bijvoorbeeld leuke vaasjes en ga er samen op uit om een veldboeket met bloemen te plukken. Je kunt het zo gek niet bedenken of met bloemen kun je het wel maken.

Coronaproof overnachten doe je zo !

Waarschijnlijk denk je nu… Ja leuk.. Maar het overnachten dan ? Er zijn gelukkig genoeg mogelijkheden om ‘veilig’ te overnachten. Wat dacht je van een camping met privé sanitair ? Aparte hotelkamers ? Tentjes in de achtertuin ?
Wellicht kun je een leuke Air BNB locatie vinden met meerdere kamers? Zo zouden jullie met meerdere meiden kunnen overnachten en toch aan de regels houden. Hoe leuk is het om met zijn alle te logeren in een huis met verschillende aparte kamers? Dan krijg je toch een beetje dat kamp gevoel? Maar als het aan ons ligt.. een ultiem meiden weekend moet eigenlijk toch wel aan 1 ding voldoen:

Matrassen in de woonkamer en bingewathen maar! Oh, en vergeet vooral dat kussengevecht niet ;-). Het maakt niet uit hoe oud je bent, ergens in ons allemaal schuilt echt nog wel dat kleine meisje! 

 

Deze blog is geschreven door Joanne. Het internet is volgens haar een plek waar je je inspiratie kan vinden. Op haar blog en social media kanalen wil zij daar haar eigen draai aan geven. Je vindt er Tips & Tricks, Interviews met andere bloggers, reistips, recepten en nog veel meer ! Laat je inspireren op Inspirationnl.com.