VRIENDSCHAP

Geplaatst door wannabefriends | 29-09-2020

NIEUWE VRIENDINNEN LEREN KENNEN

Ten eerste van harte welkom bij Wanna Be Friends! De eerste stap naar nieuwe vriendschappen heb je al gezet! Deze website is in het leven geroepen om online vriendschappen te vinden, gezellig te kletsen en andere meiden te leren kennen. We kennen allemaal de eenzaamheid bij ouderen, maar hoe zit dat bij jongeren en mensen van middelbare leeftijd. Er is zoveel meer eenzaamheid dan we allemaal denken.Kinderen maken relatief snel contact en bij hen is de drempel vaak minder groot dan op latere leeftijd. Vriendschappen zijn belangrijk voor ontspanning, even iemand anders dan uit het eigen gezin of familie en fijn om ook echt vrouwendingen mee te bespreken. 

 

HOE VIND IK VRIENDINNEN ONLINE?

Super leuk dat je een profiel hebt aangemaakt bij Wanna Be Friends! Nu is het belangrijk om je profiel persoonlijk te maken. Upload een leuke foto zodat andere meiden kunnen zien wie je bent. Maar een foto is hier niet het belangrijkste. Bij vriendschappen kijk je vooral naar interesses en dingen die je samen kunt ondernemen. De een is heel sportief en zoekt meer een hardloopmaatje en de ander wil graag meer naar een terras, bioscoop, wandelen of gewoon gezellig kletsen. Belangrijk dus om een persoonlijke tekst op jouw profiel te plaatsen wat jij leuk vindt om te doen. Een eerste indruk zegt al veel, ook jouw manier van schrijven.  

 

VRIENDINNEN ZOEKMACHINE!  

Op deze website kun je vriendschappen vinden, maar hoe doe je dat? Je kunt bij de zoekmachine zoeken op locatie, maar ook op leeftijd! Kijk bij het profiel vooral naar de persoonlijke beschrijving. Wat zoek je precies in een vriendschap? Maar naast de zoekmachine is er ook een leuk kennismakingsspel! Want vind jij het lastig om zomaar zelf een bericht te sturen, dan is dit een leuke optie! Je krijgt een paar vriendinnenvoorstellen uit heel Benelux en je kunt op een vinkje of kruisje klikken. Zodra je op een vinkje klikt start er een chatgesprek. Doordat er eerst een automatisch bericht wordt verzonden is dat ijs al gebroken en is het voor jezelf net wat makkelijker om daarna een persoonlijk berichtje te sturen. 

 

SAMEN TEGEN EENZAAMHEID

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Deze website is bedoeld voor veel gezelligheid, leuke gesprekken, delen van verhalen en vriendschappen vinden. Soms vind je net niet die ene vriendin in de directe omgeving, maar wel op afstand. Er zijn zoveel leden, daar kunnen vast mooie vriendschappen ontstaan. Praat mee op het forum, heb je een vraag of wil je graag tips of juist iets delen, plaats een topic of praat mee! Samen maken we dit vriendinnenplatform gezellig en houden we het leuk. 

De een vindt het nog wat spannend en de ander kan zijn weg er heel goed in vinden. Geef elkaar de tijd en ruimte om het eigen te maken.  

 

HET GESPREK IS GESTART EN DAN?

Leer elkaar kennen, toon interesse naar elkaar en stel bijvoorbeeld vragen over wat je hebt gelezen in het profiel. Houd het gesprek open en zorg dat het gesprek blijft lopen. Als je alleen maar een antwoord geeft op de vraag van de ander en verder niet, dan is het lastig voor de ander om daarna weer te reageren. Als je al een tijdje een leuk gesprek hebt en het klikt, dan kun je ervoor kiezen om samen af te spreken. Kijk wat je allebei leuk vindt. Ga je wat drinken samen, wandelen, naar bioscoop, fietsen, skeeleren? Het kan allemaal, stem dit samen even goed af. Let er wel op dat je op dit moment iets gaat doen waarbij je de 1,5 meter kunt hanteren. Je kunt ook in deze tijd zeker wel wat leuks doen, maar houdt voldoende afstand. Je kunt natuurlijk ook altijd gezellig een kopje koffie/thee met iets lekkers afspreken via een videobelletje! Veilig en toch persoonlijk! Vooral heel veel plezier, ga gezellig kletsen en leer elkaar kennen. Kijk of er een klik is en of je het leuk vindt om eventueel vaker af te spreken. 


WAS DE VRIENDINNEN DATE GESLAAGD?

Als het een geslaagde afspraak was kun je zeker vaker afspreken en een band opbouwen. Vriendschappen zijn niet van de ene op de andere dag gesloten. Soms is er meteen een klik en soms heeft het wat tijd nodig. Kijk wat jullie leuk vinden om samen te ondernemen. Hopelijk ontstaat er een mooie vriendschap en kun je samen veel mooie en gezellige momenten delen en beleven. 

Wij van Wanna Be Friends hopen dat er hier op dit platform veel mooie vriendschappen mogen ontstaan. Dat de eenzaamheid minder wordt en er veel leuke uitjes worden ondernomen.  
 
Life is better with friends! 

 


 

 

Dit artikel is geschreven door Moniek Herkert. Deze enthousiaste en van oorsprong, gezellige Brabantse houdt van creatief bezig zijn, veel schrijven en andere mensen leren kennen. Met haar blogs wil ze graag mensen inspireren en informeren en dat met een dosis humor. Vindt je het leuk om met Moniek in contact te komen? Stuur haar dan hier een berichtje!