WE ZIJN LIVE!

Geplaatst door wannabefriends | 04-02-2020

HOERA! WANNABEFRIENDS IS VERNIEUWD!

Bijna 10 jaar geleden werd Wannabefriends opgestart. Een ontmoetingsplek voor vrouwen die nieuwe vriendinnen zoeken. Meer dan 10.000 leden schreven zich in en er zijn al een heleboel nieuwe vriendschappen gesloten. Na 10 jaar was het tijd voor een grote make-over! Bekijk nu ons geheel vernieuwde vriendinnen platform!

Het is tegenwoordige tijd niet gemakkelijk om nieuwe contacten op te doen. We zijn met zijn alle veel meer online als dat we echt in real life contact met elkaar maken. Meestal speelt onze leeftijd daar ook een rol bij. Denk maar eens aan kinderen, zij maken gemakkelijk wekelijks nieuwe vriendjes en vriendinnetje. Wanneer je ouder wordt krijg je het druk met werk en het gezin en schiet de tijd voor jezelf er ook snel bij in. Je leert niet snel meer nieuwe mensen kennen. Soms kan een situatie vriendschappen ook doen verwateren. Wellicht ben je net verhuisd en zou je graag nieuwe contacten op doen?

Wannabefriends is the place to be! Op ons vernieuwde platform kun je gemakkelijk in contact komen met andere vriendinnen. Via de zoekmachine kun je op een laagdrempelige manier opzoek naar andere vriendinnen uit jouw omgeving met dezelfde interesses. Alle leden hebben zich om dezelfde reden ingeschreven: ook zij zijn op zoek naar een leuke vriendschap! Stuur eens een vriendschap verzoek en chat gezellig met elkaar. Wellicht klikt het wel en kunnen jullie samen eens afspreken om een drankje te doen? Leuke dingen worden nog leuker met een vriendin!


Wij wensen jullie vele nieuwevriendschappen!