Naomi (31)
21 oktober 2020

Hi meiden,

Nu we weer meer thuis zitten begin ik mij stierlijk te vervelen. Ik ben het zat om voor de tv te hangen, boekjes te lezen of uren op social media te scrollen. Ik zoek dus een hobby. Nu ben ik benieuwd.. wat doe jij voor je ontspanning? 

Aangemaakt

130d

Laatste bericht

443h

Antwoorden

4

Weergaves

368
Ingrid (38)
10 februari 2021

Leuke tip: https://creatieve-doebox.nl. Hier kun je allerlei verschillende creatieve projectjes bestellen, compleet met alle benodigdheden en werkbeschrijving in een doos. Helemaal handig nu de winkels dicht zijn. Heb een aantal workshop bij haar gevolgd, en dit is haar creatieve oplossing in deze tijd. Het atelier zit in Dongen, 2handjes. Voor jou ook redelijk in de buurt Naomi. En een creatieve workshop is wellicht (later) ook een leuk idee voor een vriendinnenuitje ;-)

0

Marjolein (34)
15 november 2020

Vers brood bakken, taartjes bakken, koekjes bakken, helaas allemaal niet goed voor de lijn. Haha... of spelletjes met Levi. Vaak ga ik ook lekker ff naar buiten. Schoonmaken vind ik ook fijn om te doen.

0

Marloes1983 (37)
27 oktober 2020

Taarten bakken... koekjes bakken... nieuwe recepten uitproberen. Heerlijk met een muziekje en de houtkachel aan in de keuken bezig zijn. (Niet heel geschikt als hobby wanneer de kilo's er snel aan vliegen natuurlijk)... dus als iemand me wilt komen helpen om het op te eten.. let me know. (Kunnen dat vast wel corona proof regelen)

0

Mireille (34)
24 oktober 2020

puzzelen, diamond painting of borduren vind ik erg ontspannend.

0