Wendy (30)
14 oktober 2020

Hi meiden, de titel zegt het eigenlijk al.. hoe is het met jullie? Hoe is het écht met jullie? 
 

Ik merk dat ik een beetje van slag ben sinds de persconferentie van gisteren.. Vraag mezelf af hoe lang dit nog gaat duren en maak me wel zorgen over alle mensen die hier op welke manier dan ook last, eenzaamheid en/of zorgen van ondervinden... Echt een bizarre tijd zo. 
 

Wat doen jullie om positief te blijven? 

Aangemaakt

191d

Laatste bericht

3814h

Antwoorden

3

Weergaves

563
Marjolein (34)
15 november 2020

Ik ga met mijn zoontje iets doen. Ik kan niet 4 dagen per week thuis werken en me de andere 3 ook nog eens in huis zitten. Hoop dat de Corona ellende nu snel oplost en we weer naar het oude normaal kunnen. Zou voor de kindjes ook beter zijn, maar ben bang dat dat nooit meer gaat gebeuren. Liefs Marjolein

0

Mireille (34)
17 oktober 2020

Wat ik probeer te doen is vooral te genieten van de kleine dingen die wel leuk zijn. Ik denk dat ik 80% van mijn tijd alleen ben. Wat ik dan doe is juist vrolijkheid proberen te creëren met muziek of leuke tv (maar geen corona-nieuws). En ook leuk dingen in huis doen zoals puzzelen, lezen etc. En ik hou me maar vast aan de gedachte dit niet voor eeuwige gaat duren. We hebben een lange adem nodig en moeten door de zure appel heen bijten, maar alles beter dan zelf ziek worden. Zegeningen tellen.

1

Wendy (30)
19 oktober 2020

Respect voor hoe positief je de tijd alleen lijkt aan te willen pakken en het zelf zo gezellig mogelijk probeert te maken. Ik dacht er bij de eerste lock down aan om te gaan puzzelen en nu ik jou reactie lees denk ik: Oh ja! Laat ik ook gaan puzzelen!

Wendy (33)
14 oktober 2020

Jou vraag wat doe ik om positief te blijven...Soms even gewoon de tv en sociaal media uitzetten en me focussen op mijn gezinnetne... Heb 1 zoon en 2 geweldige bonus zonen. Mijn dierbare zijn allemaal gezond en hebben gelukkig nog allemaal werk.. We hebben er nu mee te leven of we willen of niet.. Tuurljjk is het soms lastig... maar als ik het niet voor mezelf moet doen dan maar voor de andere... En jij wendy hoe gaat het met jou?

1

Wendy (30)
14 oktober 2020

Whoeps, hij herkent mijn smiley’s niet en plaatst daarom vraagtekens... haha

Wendy (30)
14 oktober 2020

Thanks voor je open en eerlijke reactie, Wendy ? Afentoe even heel bewust afsluiten van het nieuws en sociale media doe ik ook ja. En vind ik nu ook wel belangrijk hoor.. Lekker een boek lezen, schrijven, dansen, wandelen.. dat soort dingen. En wat jij zegt over je zonen en dierbaren vind ik heel mooi gezegd!! Ik probeer ook dankbaar te zijn voor mijn dierbaren en de dingen die er wel zijn/nog wel kunnen/mogen. En als ik dan aan die dingen denk.. word ik wel een stuk blijer! ?