Naomi (31)
14 augustus 2020

Hi meiden, ik ben nog niet zo lang geleden verhuisd van de Randstad naar Noord Brabant. Ik woon nu in Oudenbosch (vlakbij Breda) en ben alles nog aan het ontdekken. Hebben jullie leuke tips voor mooie plekken in deze omgeving welke ik zeker eens moet gaan bezoeken? Leuke uittips? Jullie favoriete restaurantjes? Leuke dingen om te doen met het gezin? Let me know! Ik ben heel benieuwd!

Zijn jullie wel eens in Oudenbosch geweest? Ik was echt enorm onder de indruk van de Basiliek in ons dorp. Het is een replica van de St. Pieter in Rome, je waant je echt even in Italie als je hier langs komt. Super leuk om je bezoek aan de Basiliek te combineren met een lekkere lunch aan de overkant bij Uno Momento. De lekkerste ijskoffie en ijsjes haal je daar trouwens ook.Succes gegarandeerd bij de kids! 

Aangemaakt

198d

Laatste bericht

3961h

Antwoorden

5

Weergaves

558
Ashly (midden brabant) (29)
16 september 2020

't Appeltje zit in Bergen op Zoom

0

Ashly (midden brabant) (29)
16 september 2020

Niet echt omgeving breda, maar wel in de buurt van Oudenbosch heb je 't Appeltje. Dat is een gratis buiten speeltuin in het bos met een gezellig terras enzo erbij. Mijn zusje gaat daar in de zomer vanuit zeeland regelmatig naar toe met haar kindjes.

0

Marloes (24)
10 september 2020

Ik kom eigenlijk alleen in Oudenbosch als ik lekker aan het fietsen ben. De Basiliek staat nog wel op het lijstje om te bezoeken. Misschien leuk om Snowworld in Rucphen te bezoeken? Je kunt er ook glowgolfen en volgens mij is er tegenwoordig ook een escape room.

0

Roxan (29)
01 september 2020

Hoi Naomi, ik was laatst een weekendje weg in Breda en wat een heerlijke stad! Aangezien jij dichtbij woont is het een win win situatie om weer eens een keer die kant op te komen ;). Wij hebben lekker gegeten bij Barlucca en Brasserie Bardot. Lekkere lunch op bij Janenalleman en de huiskamer ( dachtik ). Ook hebben we heerlijk aan het water gezeten bij baai. Maar wat leuk dat in Oudenbosch een replica van de st Pieter in Rome staat. Ik ben zelf een aantal jaar geleden in Rome geweest was ook erg mooi!

0

Yoni (32)
31 augustus 2020

Kabonk is echt heel leuk! ?

0