Meest gestelde vragen

Voor iedere vrouw die op zoek is naar gezellige nieuwe vriendschappen! Het aangaan van liefdesrelaties is niet toegestaan, mannen kunnen zich dan ook niet aanmelden als member.

Een profiel aanmaken is gratis. Na betaling van de éénmalige inschrijfkosten (12,95) krijg je toegang tot alle functies van het platform en kun je bijvoorbeeld berichten sturen en lezen.

Je kunt altijd een gratis profiel aanmaken maar je hebt dan nog géén toegang tot het platform. Andere leden kunnen nu wel alvast jouw profiel bekijken. Na betaling van de inschrijfkosten krijg je toegang tot het platform en kun je berichten sturen en openen.

Als je profiel volledig ingevuld is, is het tijd om het platform actief te gaan gebruiken. Met de vriendinnen zoekmachine zoek je gemakkelijk op leeftijd en woonplaats. Zo vind je vrouwen uit jouw omgeving en van jouw leeftijd.

Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden met één druk op de knop via een koppeling van Facebook of Google. Heb je geen Facebook of Google login? Dan kun je jezelf inschrijven door handmatig je gegevens in te vullen.

Vragen en antwoorden

Algemeen

Waarvoor betaal je inschrijfkosten?

Ons sociale belang is heel groot, maar wij moeten betalen voor de serverruimte, webhosting, de webdesigner, de customer service etc. Wij werken niet met abonnementen, maar met eenmalige inschrijfkosten.

Ik heb het eenmalige lidmaatschap betaald maar krijg geen toegang?

Ojee, dat klopt niet. Dit kan te maken hebben met dat een eerste betaling bijvoorbeeld mislukt is. Stuur ons even een berichtje dan kunnen we je profiel vrijgeven.

Hoe kan ik contact opnemen met Wannabefriends?

Onze vriendelijke klantenservice medewerksters zijn dagelijks bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan ze het beste bereiken door een mail te sturen naar klantenservice@wannabefriends.nl

Wat als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Heb je je aangemeld met een mail adres en ben jij jouw wachtwoord vergeten? Klik dan tijdens het aanmelden op wachtwoord vergeten. Je ontvangt van ons dan tijdelijk een nieuw wachtwoord. Log hier mee in en pas direct jouw wachtwoord aan.

Krijg ik mijn inschrijfkosten terug als ik me afmeld?

Nee, het is helaas niet mogelijk om je inschrijfkosten terug te krijgen. Er wordt een stukje server ruimte voor jouw profiel gereserveerd waarvoor wij betalen, net zoals voor de mensen in dienst voor het websitebeheer en de customer service.

Technische ondersteuning

Ervaar je regelmatig klachten met het verzenden van berichten, inloggen of lopen pagina's vast? Dan kan het helpen om je cookies en cache geheugen van de browser te legen. Helpt dit niet, heb je andere suggesties of klachten? Neem dan contact op.

Hoe werkt het in tijden van Corona?

Juist in deze tijden is het super fijn om online nieuwe vriendinnen te leren kennen. Het is nu alleen niet mogelijk om met elkaar af te spreken of evenementen te bezoeken. Wij vragen jullie hier rekening mee te houden.

Profiel

Is mijn profiel voor iedereen zichtbaar?

Je profiel is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Voor mensen die geen member zijn is jouw profiel dus niet zichtbaar. Dit geldt ook voor jouw foto's.

Waarom moet ik een profielfoto toevoegen? Is dit verplicht?

De kans dat je een berichtje ontvangt is vele malen groter als jij foto's hebt toegevoegd aan jouw profiel! Zorg er dus altijd voor dat je minimaal één recente goede foto toevoegd aan je profiel. Nep foto's zijn niet toegestaan. Accounts zonder profielfoto of met een nep foto worden eens in de zoveel tijd op nonactief gezet.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Ben je verhuisd en van adres gewijzigd? Wil je jouw wachtwoord veranderen of een ander e-mail adres registreren? Je kan je persoonlijke gegevens makkelijk zelf wijzigen via 'Profiel'.

Waarom moet ik mijn profiel invullen?

Met een ingevuld profiel heb je veel meer kans op berichtjes van andere vriendinnen. Neem de tijd om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen inclusief een foto. Dan krijgt de ander een goed beeld van wie jij bent.

Waarom wordt mijn achternaam weergegeven?

Tijdens het aanmelden met de Facebook koppeling worden automatisch je gegevens van Facebook gebruikt om je profiel in te vullen. In je profiel omgeving kun je dit gemakkelijk zelf wijzigen.

Waarom staat mijn foto gedraaid?

Dit ligt aan het bestand welke je hebt geupload. Je kunt je foto gemakkelijk draaien door onder je profielfoto op 'roteren' te klikken.

Hoe komt het dat ik profielen zie zonder profielfoto?

Een profielfoto van jouzelf is echt van belang om in contact te komen met andere vriendinnen. Daarom is het hebben van een echte profielfoto ook 1 van onze regels. Helaas is er in het verleden een periode geweest dat de profielen niet gecontroleerd konden worden. Hierdoor zijn sommige profielen welke niet voldoen aan onze richtlijnen erin geslopen. De profielen welke niet voldoen aan onze richtlijnen worden eens in de zoveel tijd op nonactief gezet.

Hoe komt het dat ik soms een man tegen kom?

Laten we voorop stellen dat dat absoluut niet de bedoeling is, wij zijn een vriendinnen website weke niets met dating te maken heeft. Wij controleren elk nieuw profiel welke zich aanmeldt of deze voldoet aan onze richtlijnen. Helaas doen mannen zich soms voor als vrouw om een aantal weken na aanmelding hun profiel alsnog te veranderen naar zichzelf. Mocht je een man tegen komen laat het ons dan zeker weten, wij zullen dit account direct verwijderen! Het aangeven van een mannenprofiel kan je doen via: klantenservice@wannabefriends.nl

Hoe verwijder ik mijn profiel?

Je kunt je profiel zelf verwijderen door op 'profiel wijzigen' te klikken. Onderin staat een knop om je profiel te verwijderen. Je kunt ook de klantenservice een mail sturen. LET OP: Je hebt betaald voor onbeperkte toegang. Wanneer wij je account verwijderen kun je hierna niet meer inloggen. Je zou er daarom ook voor kunnen kiezen om tijdelijk even niet meer actief te zijn en op een later moment weer eens terug te komen.

Functionaliteiten

Hoe zoek ik vriendinnen?

Zodra je ingelogd bent kun je via 'leden zoeken' op zoek gaan naar nieuwe vriendinnen. Je kunt zoeken op leeftijd en op woonplaats. TIP: stuur ook eens een berichtje naar iemand die iets verder weg woont, zo leer je elkaars woonplaats kennen. 

Hoe verstuur en ontvang ik berichten?

Heb je een gezellige vriendin gevonden? Dan kan je haar via de knop 'stuur bericht' in haar profiel direct een bericht sturen. Al je verzonden en ontvangen berichten kun je terug vinden onder 'berichten'. 

Hoe werkt het kennismakingspel?

Via het kennismakingspel kan je gemakkelijk nieuwe vriendinnen vinden. Vind je iemand leuk? Kies voor het hartje en dan wordt er direct een gesprek gestart. Vind je iemand niet zo leuk? Kies dan voor het kruisje.