Meest gestelde vragen

Voor iedere vrouw die op zoek is naar gezellige nieuwe vriendschappen! Het aangaan van liefdesrelaties is niet toegestaan, mannen kunnen zich dan ook niet aanmelden als member.

Zodra je ingelogd bent kan je via 'leden zoeken' op zoek gaan naar vriendinnen. Je kan hier zoeken op leeftijdscategorie of op woonplaats. 

Onze vriendelijke klantenservice medewerksters zijn dagelijks bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan ze het beste bereiken door een mail te sturen naar klantenservice@wannabefriends.nl

Als je profiel volledig ingevuld is, is het tijd om het platform actief te gaan gebruiken. Met de vriendinnen zoekmachine zoek je gemakkelijk op leeftijd en woonplaats. Zo vind je vrouwen uit jouw omgeving en van jouw leeftijd.

Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden met één druk op de knop via een koppeling van Facebook of Google. Heb je geen Facebook of Google login? Dan kun je jezelf inschrijven door handmatig je gegevens in te vullen.

Vragen en antwoorden

Algemeen

Is aanmelden gratis?

Ja, je kunt je in de maand maart helemaal gratis aanmelden voor Wannabefriends! 

Wat als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Heb je je aangemeld met een mail adres en ben jij jouw wachtwoord vergeten? Klik dan tijdens het aanmelden op wachtwoord vergeten. Je ontvangt van ons dan tijdelijk een nieuw wachtwoord. Log hier mee in en pas direct jouw wachtwoord aan.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Ben je verhuisd en van adres gewijzigd? Wil je jouw wachtwoord veranderen of een ander e-mail adres registreren? Je kan je persoonlijke gegevens makkelijk zelf wijzigen via 'Profiel'.

Technische ondersteuning

Ervaar je regelmatig klachten met het verzenden van berichten, inloggen of lopen pagina's vast? Dan kan het helpen om je cookies en cache geheugen van de browser te legen. Helpt dit niet, heb je andere suggesties of klachten? Neem dan contact op.<

Abonnementen

Wordt het abonnement automatisch verlengd?

Indien je je in de maand maart aanmeld voor Wannabefriends ontvang je een jaar lidmaatschap gratis. Na dit jaar stopt je lidmaatschap automatisch en kun je zelf kiezen voor eventuele verlenging.

Profiel

Is mijn profiel voor iedereen zichtbaar?

Je profiel is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Voor mensen die geen member zijn is jouw profiel dus niet zichtbaar. Dit geldt ook voor jouw foto's.

Waarom moet ik een foto toevoegen?

De kans dat je een berichtje ontvangt is vele malen groter als jij foto's hebt toegevoegd aan jouw profiel! Zorg er dus altijd voor dat je minimaal één recente goede foto toevoegd aan je profiel. Nep foto's zijn niet toegestaan.

Waarom moet ik mijn profiel invullen?

Met een ingevuld profiel heb je veel meer kans op berichtjes van andere vriendinnen. Neem de tijd om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen inclusief een foto. Dan krijgt de ander een goed beeld van wie jij bent.

Waarom wordt mijn achternaam weergegeven?

Tijdens het aanmelden met de Facebook koppeling worden automatisch je gegevens van Facebook gebruikt om je profiel in te vullen. In je profiel omgeving kun je dit gemakkelijk zelf wijzigen.

Waarom staat mijn foto gedraaid?

Dit ligt aan het bestand welke je hebt geupload. Je kunt je foto gemakkelijk draaien door onder je profielfoto op 'roteren' te klikken.

Hoe verwijder ik mijn profiel?

Weet je echt 100% zeker dat je liever geen nieuwe mensen meer ontmoet? En wij al je data (berichten/vriendschapsverzoeken) mogen verwijderen? Stuur dan een mail naar de klantenservice.

Functionaliteiten

Hoe zoek ik vriendinnen?

Zodra je ingelogd bent kun je via 'leden zoeken' op zoek gaan naar nieuwe vriendinnen. Je kunt zoeken op leeftijd en op woonplaats. TIP: stuur ook eens een berichtje naar iemand die iets verder weg woont, zo leer je elkaars woonplaats kennen. 

Hoe verstuur en ontvang ik berichten?

Heb je een gezellige vriendin gevonden? Dan kan je haar via de knop 'stuur bericht' in haar profiel direct een bericht sturen. Al je verzonden en ontvangen berichten kun je terug vinden onder 'berichten'. 

Hoe werkt het kennismakingspel?

Via het kennismakingspel kan je gemakkelijk nieuwe vriendinnen vinden. Vind je iemand leuk? Kies voor het hartje en dan wordt er direct een gesprek gestart. Vind je iemand niet zo leuk? Kies dan voor het kruisje. 

Hoe neem ik deel aan een winactie?

Wannabefriends heeft met enige regelmaat winacties. Hoe je deel kunt nemen verschilt per winactie. Dit staat altijd vermeld bij de actie.