Meest gestelde vragen

Voor iedere vrouw die op zoek is naar gezellige nieuwe vriendschappen! Het aangaan van liefdesrelaties is niet toegestaan, mannen kunnen zich dan ook niet aanmelden als member.

Zodra je ingelogd bent kan je via 'leden zoeken' op zoek gaan naar vriendinnen. Je kan hierbij zoeken op leeftijdscategorie, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om zelf de leeftijd te kiezen en je kan zoeken op woonplaats. 

Onze vriendelijke klantenservice medewerksters zijn dagelijks bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan ze het beste bereiken door een mail te sturen naar klantenservice@wannabefriends.nl

Als je profiel volledig ingevuld is, is het tijd om het platform actief te gaan gebruiken. Met de vriendinnen zoekmachine zoek je gemakkelijk op leeftijd en woonplaats. Zo vind je vrouwen uit jouw omgeving en van jouw leeftijd.

Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden met één druk op de knop via een koppeling van Facebook of Google. Heb je geen Facebook of Google login? Dan kun je jezelf inschrijven door handmatig je gegevens in te vullen.

Vragen en antwoorden

Algemeen

Is aanmelden gratis?

Je kan je helemaal gratis aanmelden voor Wannabefriends! Bevalt onze vriendinnensite je goed? Dan kan je jezelf aanmelden voor een betaald VIP membership, waarmee je nog veel meer mogelijkheden krijgt!

Wat als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Heb je je aangemeld met een mail adres en ben jij jouw wachtwoord vergeten? Klik dan tijdens het aanmelden op wachtwoord vergeten. Je ontvangt van ons dan tijdelijk een nieuw wachtwoord. Log hier mee in en pas direct jouw wachtwoord aan.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Ben je verhuis en van adres gewijzigd? Wil je jouw wachtwoord veranderen of een ander e-mail adres registreren? Je kan jouw persoonlijke gegevens makkelijk wijzigen via 'Profiel'.

Technische ondersteuning

Ervaar je regelmatig klachten met het verzenden van berichten, inloggen of lopen pagina's vast? Dan kan het helpen om je cookies en cache geheugen van de browser te legen. Helpt dit niet, heb je andere suggesties of klachten? Neem dan contact op.

Abonnementen

GRATIS member vs VIP member

Als GRATIS member ben je beperkter in de gebruiksmogelijkheden van de vriendinnensite. Als VIP member kun je gebruik maken van alle functies en ontvang je mooie extra's. Zo kun je deelnemen aan winacties en kun je gebruik maken van kortingscodes.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Je kan jouw betaalde abonnement laten omzetten in een gratis abonnement of je kan jouw profiel definitief laten verwijderen, met een opzegtermijn van één maand. Stuur hiervoor een mail naar de klantenservice o.v.v. jouw gegevens.

Waarom is het abonnement betaald?

Wij investeren continu in de website om deze steeds beter, mooier en uitgebreider te maken. Ook investeren wij in marketing om zo veel mogelijk gezellige meiden actief te krijgen op de website. Hiervoor vragen wij een bijdrage.

Heb ik recht op herroeping?

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, na de dag waarop het abonnement is ingegaan, zonder opgave van reden het abonnement te herroepen. Stuur hiervoor het Europees modelformulier voor herroeping volledig ingevuld naar onze klantenservice

Wordt het abonnement automatisch verlengd?

Ja. Jij hebt volledige controle over de automatische verlenging. Je kan deze ten alle tijden stopzetten, met de inachtneming van het opzeggingstermijn van één maand. Stuur hiervoor een mail naar de klantenservice.

Profiel

Waarom moet ik mijn profiel invullen?

Neem de tijd om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Dit helpt de andere om jou beter te leren kennen. Voeg ook regelmatig nieuwe foto's toe en pas je beschrijving aan wanneer dit verandert. 

Waarom wordt mijn achternaam weergegeven?

Tijdens het aanmelden met de Facebook koppeling worden automatisch je gegevens van Facebook gebruikt om je profiel in te vullen. Bij je profiel kan je dit zelf wijzigen door bij jouw weergave naam je achternaam weg te halen.

Is mijn profiel voor iedereen zichtbaar?

Je profiel is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Voor mensen die geen member zijn is jouw profiel dus niet zichtbaar. Dit geldt ook voor jouw foto's.

Waarom moet ik een foto toevoegen?

De kans dat je een berichtje ontvangt is vele malen groter als jij foto's hebt toegevoegd aan jouw profiel! Zorg er dus altijd voor dat je minimaal één recente goede foto toevoegd aan je profiel. 

Hoe verwijder ik mijn profiel?

Weet je echt 100% zeker dat je liever geen nieuwe mensen meer ontmoet? Op dit moment is het alleen mogelijk om je profiel definitief te verwijderen door een mail te sturen naar de klantenservice.

Functionaliteiten

Hoe zoek ik vriendinnen?

Zodra je ingelogd bent kun je via 'leden zoeken' op zoek gaan naar nieuwe vriendinnen. Je kunt zoeken op leeftijd, waarbij je zelf de mogelijkheid hebt om de leeftijd aan te passen, en op woonplaats. Zo is er altijd iemand bij je in de buurt te vinden.

Hoe verstuur en ontvang ik berichten?

Heb je een gezellige vriendin gevonden? Dan kan je haar via de knop 'stuur bericht' in haar profiel direct een bericht sturen. Al je verzonden en ontvangen berichten kun je terug vinden onder 'berichten'. 

Hoe werkt het kennismakingspel?

Via het kennismakingspel kan je gemakkelijk nieuwe vriendinnen vinden. Vind je iemand leuk? Kies voor het hartje en dan wordt er direct een gesprek gestart. Vind je iemand niet zo leuk? Kies dan voor het kruisje. 

Hoe neem ik deel aan een winactie?

Wannabefriends heeft met enige regelmaat winacties. Hoe je deel kunt nemen verschilt per winactie. We hebben algemene winacties welke voor iedereen toegankelijk zijn en VIP winacties, om hieraan deel te nemen dien je een VIP member te zijn.