about us

Over ons

Wannabefriends is de community website op internet voor het maken van nieuwe vriendschappen in Nederland en België!

Ons online platform is er alleen voor vrouwen en voor alle leeftijden. Ben jij net verhuisd? Wil je sporten met iemand? Zoek je iemand om mee te wandelen of om samen de hond mee uit te laten? Zoek je een leuke vriendin om gezellig mee te kletsen? Naar de bioscoop te gaan? Een avondje uit? Zoek je een vakantie vriendin? Wil je nieuwe mensen leren kennen om je vriendengroep mee uit te breiden? Zoek je een lotgenootje of gewoon een fijne vriendschap? Iemand om af en toe eens een kopje koffie mee te drinken? Wil jij een vriendin die je kunt vertrouwen door dik en dun en waar je bij kunt uithuilen maar ook mee kunt lachen? Of gewoon gezellig winkelen, een taart bakken of samen een terrasje delen? Dan ben je bij Wannabefriends aan het juiste adres! Aan de hand van verschillende kenmerken kun jij online gemakkelijk de vriendin vinden die het beste bij jou zou kunnen passen! 


Al 10 jaar lang is Wannabefriends de leukste vriendinnen website

Het sluiten van nieuwe vriendschappen voelt als een feestje! Het voordeel is dat wij geen foto’s van jou zullen laten zien op onze website. Alleen de vrouwen die zich inschrijven kunnen de foto’s zien. Je foto zal dus nergens anders op internet verschijnen. Anonimiteit staat voorop!

Eenvoudig!

Nieuwe vriendschappen sluit je gemakkelijk online

+ 10.000 leden

Niet alleen jij bent op zoek naar nieuwe vriendschappen

Bij jou in de buurt

Zoek tussen alle profielen met de vriendinnenzoekmachine naar vrouwen met dezelfde interesses en hobby’s

Leuke events

Wij verzamelen de leukste evenementen om samen te bezoeken.

about us

Wat wij voor je doen!

Na het aanmaken van een profiel kun je anoniem zoeken naar vriendinnen uit jou omgeving. Vrouwen met dezelfde interesses of hobby’s. Vervolgens kun je elkaar berichten sturen om in contact te komen, elkaar te leren kennen en te ontmoeten. Het doel is om waardevolle vriendschappen te laten ontstaan. Wij van Wannabefriends geloven dat nieuwe vriendschappen je blij en gelukkig kunnen maken. Ons online platform geeft je op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om in contact te komen met andere vrouwen. Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het jou ook leuk om nieuwe vriendinnen te maken? Schrijf je dan snel in op onze vriendinnen website!