Hoe het werkt

Ben jij ook op zoek naar leuke vriendinnen en ben je benieuwd hoe je succesvol online nieuwe vriendschappen kan sluiten? Dit is hoe Wannabefriends werkt:

search for women

1. Maak een profiel aan

Een Wannabefriends profiel maak je gemakkelijk zelf aan. Vul je profiel in met informatie over jezelf, een leuke tekst en voeg een echte profielfoto toe. Je profiel is je visitekaartje. 

search for women

2. Eenmalige inschrijfkosten €12,95

Wij werken niet met abonnementen maar met een éénmalig bedrag voor je inschrijving. Na betaling krijg je direct toegang tot het platform en kun je voor altijd gebruik maken van alle functies!

search for women

3. Zoek vriendinnen

Zoek vrouwen met dezelfde interesses en stuur leden een spontaan bericht via de chat! 

search for women

4. Spreek met elkaar af

Ga samen naar een leuk event, bezoek een hip koffietentje of drink samen een heerlijk wijntje en leer elkaar beter kennen.

Wannabefriends

Ben jij op zoek naar een nieuwe vriendin? Dan ben je bij Wannabefriends aan het juiste adres! Deze vriendinnen website is er voor alle vrouwen die op zoek zijn naar mooie en waardevolle vriendschappen. Soms zou je graag wat meer mensen om je heen verzamelen.. Of dat nu is omdat je net verhuisd bent, je je eenzaam voelt of omdat oude vriendschappen verwateren. Misschien ben je wel single en heb je tijd over, dat maakt allemaal niet uit. Wannabefriends is er voor iedere vrouw die het leuk vindt om haar vriendenkring uit te breiden.

Ben je op zoek naar een sportmaatje uit de buurt? Ben je net verhuisd en ken je nog niemand in je nieuwe omgeving? Heb je géén collega’s en mis je de sociale contacten? Zoek je een gezellige vriendin om samen de nieuwste films in de bioscoop te zien? Wil je graag een vakantie vriendin om samen de wereld over te reizen? Of wil je gewoon eens een kopje koffie drinken terwijl je nieuwe mensen leert kennen?

Bij Wannabefriends vind jij jouw nieuwe vriendinnen gemakkelijk en snel online! Je vind hier vriendinnen waarmee jij jouw interesses kan delen, vriendinnen om mee op vakantie te gaan en vrouwen om mee te sporten. Wat voor vriendin jij ook zoekt, tussen de +10.000 leden zit er vast iemand tussen met wie het klikt. Aan de aan de hand van verschillende kenmerken kun je de beste match filteren uit de vele actieve leden. Zo vind je snel een nieuwe vriendin om gezellig mee te kletsen, om mee te lachen en te huilen en vooral om leuke dingen mee te doen. Meld je snel aan en bekijk wie er uit jou omgeving ook opzoek is naar een nieuwe vriendschap!

 

∙        Gemakkelijk en laagdrempelig, dankzij onze gebruiksvriendelijke filter mogelijkheden

∙        Velen actieve leden, ontmoet nieuwe mensen en ga erop uit

∙        Veilig en anoniem, jouw privacy staat bij ons voorop en dus kunnen alleen ingeschreven leden jouw foto’s zien.