Vriendinnen online vinden

De eerste stap om je aan te melden kan een beetje spannend zijn. Is het wel iets voor jou? Zullen er wel genoeg mensen uit jouw omgeving met dezelfde interesses/leeftijd op het platform te vinden zijn? Maar hey, je hebt niets te verliezen! Je kunt je net zo gemakkelijk weer afmelden als dat je je aanmeldt.
Wannabefriends heeft hieronder de beste tips voor je verzameld, waardoor jij binnen no time de leukste vriendschappen kunt sluiten!


Vul je profiel volledig in

Een eerste indruk maak je maar één keer, je profiel is op de vriendinnensite je visitekaartje. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een datingssite. Als jij de tijd neemt om jouw profiel volledig in te vullen en je leukste foto’s te uploaden, dan kunnen anderen leden al een goede eerste indruk van jou krijgen. Blijf bij het invullen van je profiel wel altijd dicht bij jezelf, vul in waar jij echt waarde aanhecht en wat jij leuk vindt om te doen. Op die manier krijgen de andere vrouwen een goed beeld van wie jij bent en kan het systeem jou matchen met de leukste vriendinnen.

Stap uit je comfortzone

Lastig om de eerste stap te zetten door iemand een berichtje te sturen ? Je kunt ook beginnen met het kennismakingsspel. Op deze manier kun je met 1 klik op de knop aangeven dat iemand wellicht jouw potentiële vriendin zou kunnen zijn. Zij krijgt dan automatisch een berichtje in haar inbox en het gesprek is begonnen. Wees vooral niet bang om een beetje initiatief te tonen, jij zou het toch ook hartstikke leuk vinden om een spontaan berichtje te mogen ontvangen?!

Blijf jezelf

Soms kun je je best een beetje eenzaam voelen, bijvoorbeeld als je verhuisd bent, als je relatie net uit is of als je vriendschappen verwaterd zijn. Op dat soort momenten kan iedere vorm van gezelschap voelen als een extra waarde in jouw leven. Maar wie is nou de juiste vriendin? Beslis voor jezelf waar jij naar opzoek bent en wat je belangrijk vindt in een vriendschap. Gebruik onze vriendinnen zoekmachine om alle profielen met dezelfde interesses te selecteren.

Stuur een berichtje

Hoe leuk is het als jij ineens een berichtje in je inbox hebt gekregen van iemand die je graag beter wilt kennen? Andersom werkt het ook zo! Als jij het eerste berichtje stuurt zal de ander zich gevleid voelen en is de kans op een gezellig gesprek erg groot. Maar wat moet je dan sturen? Eigenlijk is dat helemaal aan jou. Je kan je even verdiepen in het profiel van de ander en dan daarop inhaken. Wat dacht je van: ‘hé ik zie dat je graag naar de bioscoop gaat, welke film staat nu bovenaan je lijstje?’ of ‘Hi ik zie dat je ook een sport fan bent, wat doe je voor sport?’. Zo ontstaat er vanzelf een gesprek. Toon ook interesse in de ander en het gesprek zal zich spontaan laten verlopen.

Spreek af

De eerste keer afspreken met iemand die je nog nooit in real life hebt ontmoet? Dat is spannend maar ook heel erg leuk! Wellicht een tikkie buiten je comfortzone.. Maar maak je hier vooraf vooral niet te druk over. Als het goed is hebben jullie al een aantal gezellige gesprekken gehad en hebben jullie ook een aantal raakvlakken. Het beste is om zonder verwachtingen af te spreken en je te laten verrassen waar deze vriendinnen-date jullie zal brengen.

 

Wat als het toch geen match blijkt?

Dan is er geen man aan de nood. Wannabefriends heeft meer dan 10.000 actieve leden, dus de kans is heel groot dat er nog veel meer hele leuke vrouwen op zoek naar een vriendschap bij jou in de buurt wonen. Het is helemaal niet erg als het tussen jullie toch niet zo klikt, het helpt je alleen maar om te achterhalen waar je dan wel naar op zoek bent. Geef het dus vooral nog een kans!

Nu is het tijd voor actie!

 Na het lezen van al deze tips sta je natuurlijk te popelen om zelf een profiel aan te maken en nieuwe mensen te ontmoeten. Meld je nu aan en sluit jouw eerste vriendschap online!