Wannabefriends CREW 

 

Wanna be part of our team?

Voor de leukste vriendinnen website van de Benelux zijn wij opzoek naar een aantal vaste WBF CREW MEMBERS. Wij geven jou een podium om te spreken op ons online platform met +10.000 vrouwelijke leden. Lijkt het jou leuk om samen met ons aan het succes van Wannabefriends te werken? Lees dan snel verder!


 

Waar zijn wij naar opzoek?

Vaste bloggers welke graag artikelen schrijven over specifieke onderwerpen m.bt. food, beauty, lifestyle, dagjes uit, mindset, (multi)media, financien etc. Heb jij geen blog maar lijkt dit je wel heel leuk? Of zou je het leuk vinden om ons te helpen met het beheren van onze social media accounts? Ook dan zijn we naar jou opzoek.

 

Wat kunnen wij je bieden?

Wanneer we een samenwerking aan gaan ben je vanaf dat moment part of our team. YEAH! Je krijgt alle privileges van onze CREW members en je spaart voor leuke cadeaus. Tevens krijg je de mogelijkheid om producten te reviewen of dagjes weg te gaan om hier vervolgens een artikel over te schrijven.  Wij bieden jou een platform om je eigen blog te promoten, bij elk artikel kun je een link naar je eigen blog plaatsen.

 

Zit je nu op het puntje van je stoel en kun je niet wachten?

Neem dan zeker contact met ons op! Dit kan via hallo@wannabefriends.nl

Ons doel is niet alléén om Wannabefriends te laten groeien maar vooral om heel veel gezellige meiden bij elkaar te brengen. Wij geloven dat leuke vriendschappen je blij en gelukkig kunnen maken. Laten we vooral deze missie samen delen!