Winnen: 3x2 tickets voor de Huishoudbeurs 2020

Van 22 februari tot en met 1 maart vindt het gezelligste evenement van Nederland weer plaats: de Huishoudbeurs! Kom proeven, proberen, passen en shoppen. Wil jij samen met je vriendin naar de Huishoudbeurs? Lees dan snel verder, want Wannabefriends mag 3x2 gratis tickets weggeven!

Elk jaar is het weer een feestje om de Huishoudbeurs te bezoeken. Er valt zo ongelooflijk veel te beleven. Van heerlijke proeverijen met het lekkerste eten, tot de tofste optredens van bekende Nederlandse artiesten. Laat jezelf in de watten leggen met de mooiste beauty producten en tover jezelf om met de nieuwste mode. Volg een van de leuke workshops of geef je interieur een make over met een deskundig interieur advies.  Zijn jij en jouw vriendin een beetje sportief? Volg dan eens een lesje jumping fitness. Tijdens de Huishoudbeurs kunnen jij en je vriendin deze te gekke work-out mooi uitproberen. Reken maar dat je gaat ervaren wat een effectieve training dit is. Wie van jullie houdt het langer vol?

Wil je samen met je vriendin dit jaar (weer) naar de Huishoudbeurs? Of zijn jullie nog nooit geweest en wilden jullie altijd al een keertje gaan? Dan is dit jullie kans! Wannabefriends mag maar liefst 3x 2 tickets voor de Huishoudbeurs weggeven! Reageer in de comments op onze Facebook pagina met wie jij graag naar de Huishoudbeurs wilt gaan en wie weet zijn jullie erbij!

 

Je kan tot en met donderdag 20 februari mee doen met de winactie. Winnaars krijgen op vrijdag 21 februari persoonlijk bericht.

 

Praktische informatie Huishoudbeurs 2020
Data: 22 februari t/m 1 maart 2020
Openingstijden dagelijks: 11.00 - 18.00 uur. 
Extra avondopenstelling: donderdag 27 en vrijdag 28 februari tot 22.00 uur