Vriendschap is...

Samen proosten op jullie vriendschap

Zoek vriendinnen

Leeftijd

TOT

Algemene informatie

In juli 2010 zijn wij begonnen met de vriendinnenwebsite www.wannabefriends.nl. In september 2013 hebben we de volgende stap gemaakt met een totaal vernieuwde website met meer mogelijkheden.

Wannabefriends is de ontmoetingswebsite voor nieuwe vriendinnen in Nederland en Belgie! De website is alleen voor vrouwen en voor alle leeftijden. Hier ontstaan de mooiste vriendschappen tussen vrouwen. Ben jij net verhuisd? Ben je op zoek naar single vriendinnen? Wil je sporten met iemand? Zoek je een leuke vriendin om gezellig mee te praten? Zoek je een vakantievriendin? Wil je nieuwe mensen leren kennen om je vriendengroep mee uit te breiden? Zoek jij een sportmaatje, een lotgenootje of gewoon een fijne vriendschap? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van verschillende kenmerken kun jij makkelijk de vriendin vinden die het beste bij je zou kunnen passen.

Naast het vinden van nieuwe vriendinnen heeft Wannabefriends ook andere leuke items, deze moet je zeker uit proberen!

En nu?
Na het aanmaken van een profiel kun je anoniem zoeken naar vrouwen met dezelfde interesses of hobby. Vervolgens kun je elkaar berichten sturen om in contact te komen, elkaar te leren kennen en te ontmoeten. Het doel is om waardevolle vriendschappen te laten ontstaan. Wie weet vind jij hier je echte hartsvriendin! So do you Wannabefriends? Schrijf je dan nu gratis in. 

 

Copyright © 2020 www.wannabefriends.nl. Gerealiseerd door iBrandz Media