Vriendschap is...

Elkaar een handje helpen

Zoek vriendinnen

Leeftijd

TOT

Gebruikerstips

Profiel zo volledig mogelijk invullen
Wanneer jij je profiel zo volledig mogelijk invult des te beter wordt je gevonden. Kijk altijd even of de informatie die je hebt ingevuld nog actueel is. Zo niet, dan kun je heel makkelijk je profiel wijzigen

Vriendinnen zoeken
Hoe meer kenmerken je invult bij het zoeken hoe beperkter het aantal vriendinnen zal zijn. Dat is prima, maar wie weet vind je het ook leuk om kennis te maken met iemand die nou net niet aan tennis doet, maar het wel leuk vind om andere dingen met je te doen. De keuze is dus groter wanneer je minder kenmerken invult

Favorieten
Wanneer je de profielen van de vrouwen doorkijkt is het handig om de profielen die je interessant vind meteen aan te vinken als favoriet. Zodra je klaar bent met de profielen doorkijken kun je naar je lijst met favorieten en daar kijken wie je een bericht je wilt sturen en/of uitnodigen voor iets leuks.

Niemand in jouw woonplaats
Het kan gebeuren dat er nog geen vrouwen zijn ingeschreven in de woonplaats waar jij nu juist zoekt/woont. Aangezien de inschrijving gratis is kun je gewoon ingeschreven blijven. Het kan maar zo zijn dat een week later er wel iemand in jouw buurt zich inschrijft.

Foto's toevoegen
Het is erg belangrijk om een goede profielfoto toe te voegen. Met een goede profiel foto zul je sneller berichtjes ontvangen. Daarnaast is het altijd leuk om wat extra fotos toe te voegen. Let op je kunt geen fotos toevoegen op je smartphone of tablet.

Email adres
Op onze website kun je anoniem op zoek naar andere vrouwen voor een leuke vriendschap. Gebruik aub geen emailadres in de vrije tekst bij je profiel. Mocht je een leuk contact hebben met iemand dan kun je alsnog op die manier je email adres doorgeven via een prive bericht.

Browsers
Wij raden aan om de browsers Google Chrome, Fire Fox of Explorer 9/10 te gebruiken. Dan werkt de website het beste

Nieuwste vriendinnen
Wanneer je naar "mijn home' gaat vind je in de linkerkolom "nieuwste vriendinnen". Hier vind je de laatst ingeschreven vrouwen

Whats on your mind - oproepjes

Probeer ook eens onze Whats on your Mind" uit. Hier kun je oproepjes en leuke kletspraat kwijt. Op deze manier leren de vrouwen je al een beetje kennen en krijg je sneller reacties.

Koopjeshoek
Heb je nog leuke tweedehands spulletjes waar je vanaf wilt? Plaats ze in de koopjeshoek

Copyright © 2020 www.wannabefriends.nl. Gerealiseerd door iBrandz Media