Vriendschap is...

Bezoeken van mooie musea

Zoek vriendinnen

Leeftijd

TOT

Meest gestelde vragen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten of werkt niet
Ben jij je wachtwoord vergeten en/of lijkt het niet te werken ga dan naar de homepage. Bovenaan de pagina vind je de optie wachtwoord vergeten. Je krijgt dan het wachtwoord op je emailadres toegestuurd.

De vriendinnen die zich voor 27 september 2013 hebben ingeschreven moeten een nieuw wachtwoord opvragen via dezelfde "wachtwoord vergeten optie" in verband met de overgang naar de vernieuwde website.

Hoe vind ik vriendinnen
Op elke pagina vind je bovenaan het zoekfilter. Hier kun je verschillende kenmerken aanklikken die je belangrijk vind en dan klik je op zoeken. Vanzelf verschijnt er dan het zoekresultaat met de vrouwen die voldoen aan de kenmerken. Wanneer je bent ingeschreven dan kun je ook geavanceerd zoeken en kun je op meer kenmerken selecteren. Een tip is om de gevonden vrouwen meteen toe te voegen aan de favorietenlijst. Dan kun je later kijken wie je een berichtje wilt sturen of wilt uitnodigen om iets leuks te doen. Je kunt natuurlijk ook met meerdere meiden iets afspreken!

Hoe werkt facebook connect?
Wanneer je al bent ingeschreven dan kun je daarna niet inloggen met facebook connect, omdat je dan anders 2 profielen zou hebben. Dus het is OF met facebook connect inschrijven/inloggen OF via de website registreren. Let op: Wanneer je facebook connect wilt gebruiken dan moet je wel meteen je profiel aanvullen om vindbaar te zijn voor de andere meiden op de website

Waar kan ik zien hoeveel credits ik nog heb
Wanneer je bent ingelogd ga je naar de pagina "mijn home" daar vind je de button aantal credits en zie je gelijk hoeveel credits je nog hebt. Sinds 2014 werken wij alleen nog met abonnementen. Dit geldt dus alleen van de leden van voor 2014.

Ik upload mijn foto maar ik zie niets verschijnen
Dit kan gebeuren wanneer je een erg grote foto wilt uploaden. Ons advies is om max. een foto van 2 of 3 mb te uploaden

Foto uploaden Safari (Iphone/Ipad)
Een foto uploaden op je Iphone of Ipad is niet mogelijk, dit kan uiteraard wel op een pc. Wij zijn druk bezig om dit op korte termijn wel te realiseren

Hoe lees ik mijn ontvangen berichten
Je krijgt een melding op je email adres wanneer je een bericht van iemand ontvangt. Wanneer je inlogt zie je bij "berichten" een getal staan. Staat hier niets dan heb je geen nieuwe berichten, dan heb je alle berichten al geopend of heb je nog niets ontvangen. Staat hier bijvoorbeeld een 2 dan heb je nog 2 ongelezen (nieuwe) berichten. Klik op "openen" bij de juiste conversatie met een witte achtergrond. De conversatie opent zich en wanneer je dan klikt op "klik hier om te lezen" dan kun je direct het bericht lezen. Wanneer er in een conversatie ongelezen berichten zitten dan is deze achtergrond wit gekleurd.

Hoe nodig ik iemand om samen wat leuks te doen?
Het is erg leuk om iemand uit te nodigen om elkaar in het echt te leren kennen. Dit kan via de activiteiten module. Wanneer je bent ingelogd zie je links in de kolom mijn activiteiten, daar vind je de activiteiten die je al hebt aangemaakt en rechtsboven aan kun je met de button "activiteit aanmaken" vriendinnen uitnodigen

Ik ken deze vriendin al
Wannneer jij door de profielen heen snuffelt kun je wanneer je een profiel bezocht hebt en denkt "nee niet helemaal iets voor mij" en/of je hebt al met die persoon contact gehad, maar het bleek niet helemaal een match te zijn, dan kun je dit profiel aanvinken als "Ik ken deze vriendin al". Dan kan het nooit voorkomen dat je per ongeluk een bericht stuurt naar deze persoon

Wat is de Whats on your Mind module
Dat is een soort prikbord. Je kunt hier alles kwijt wat je wilt delen met de rest van de vriendinnen die zijn ingeschreven. Je kunt oproepjes, leuke tips, uitjes of iets leuks wat je hebt meegemaakt hier plaatsen.

Wie ziet mij
Alleen de vriendinnen die zijn ingeschreven en/of een Full membership hebben zullen je hele profiel kunnen zien inclusief foto's. Uiteraard blijven email, naam en overige adresgegevens altijd verborgen. Foto's zijn dus NIET zichtbaar voor niet ingeschreven leden.

Hoe kan ik mij uitschrijven
Wanneer je inlogt dan vind je op je pagina "mijn home" links onder "account verwijderen"

Wat is de koopjeshoek?
Mocht je nog leuke tweedehands spulletjes hebben die je kwijt wilt of ben je op zoek naar leuke spulletjes? Dat vind je in de koopjeshoek

Waar koop ik een abonnement of credits
Wanneer jij bent ingelogd dan vind je bij "mijn home" in de linkerkolom "koop abonnement" en "koop credits". Hier vind je ook informatie over de kosten. Credits kopen kan sinds 2014 niet meer, we werken nu alleen nog met abonnementen.

Wat is de pagina "mijn home"

Wanneer jij je inschrijft krijg je een eigen pagina. Vanaf hier kun jij bijvoorbeeld je berichten lezen, die nieuwste vriendinnen zien, je profiel wijzigen en of activiteiten aanmaken

Favorieten
Wanneer jij op zoek gaat naar vriendinnen kun jij ze toevoegen aan je favorietenlijst. Op die manier kun jij ze ook uitnodigen voor leuke activiteiten en berichten sturen

Loopt het abonnement vanzelf af?
Ja deze loopt vanzelf af. Daarna blijf je gewoon gratis in geschreven en kost het je dus niets. Eventueel kun je dan op een ander tijdstip nog bepalen of je weer een abonnement wilt

Welke browser moet ik gebruiken
De website werkt het best op Google Chrome, Internet explorer 9/10 en Fire Fox

Wat betekent een rode lijn om het invulveld
Dit betekent dat je of te weinig karakters invult of iets verkeerds.

Waarom moet ik betalen en wat zijn de kosten?
Wij investeren continu in de website om deze steeds beter, mooier en uitgebreider te maken. Daarnaast maken wij reclame om zoveel mogelijk meiden te enthousiasmeren zich in te schrijven op deze website. Hoe meer ingeschreven vrouwen, hoe leuker en beter de site! Ook willen we alleen serieuze meiden die op zoek zijn naar leuke nieuwe vriendinnen. Wij vragen een klein bijdrage in de kosten die we maken.

Voor de tarieven klik hier

Hoe weet ik of ik een bericht heb ontvangen?
Wanneer een vriendin jou een bericht heeft geschreven dan krijg jij hiervan een melding in het door jou opgegeven email adres. Het ontvangen bericht kun je dan terug vinden in de berichten die je kunt vinden bij "mijn home"

Hoe werkt de berichtenbox?
De berichtenbox werkt in principe hetzelfde als whatsapp. Er is geen inbox of een outbox. In je berichtenbox (vind je op de pagina "mijn home") je berichtenwisselingen die je met een vriendin hebt. Wanneer je de berichtenwisseling opent vind je daarin de verzonden en ontvangen berichten. Voorbeeld: Wanneer je een nieuw bericht stuurt naar een vriendin dan vind je dit verzonden bericht in de berichtenbox. Wanneer deze vriendin terug reageert dan komt deze in dezelfde berichtenwisseling. Het reageerveld blijft altijd staan omdat je zo vaak kunt reageren als jezelf wilt.

Hoe verander ik een koopje?
Wanneer je een koopje hebt geplaatst en er zit toch een foutje in of je wilt het veranderen of verwijderen ga dan naar "beheer koopjes" op je pagina "mijn home". Hier kun je het koopje wijzigen.


Copyright © 2020 www.wannabefriends.nl. Gerealiseerd door iBrandz Media