Vriendschap is...

Samen heel veel lol hebben

Zoek vriendinnen

Leeftijd

TOT

Werkwijze

Waarom zou ik me inschrijven?
Wannabefriends is de ontmoetingsplek op internet voor nieuwe vriendinnen. Hier vind je vrouwen die op zoek zijn naar een leuke vriendschap. Vriendinnen waarmee je kunt lachen en huilen, waarmee je op vakantie kunt, vriendinnen waarmee jij je passies en hobby kunt delen en vriendinnen waar je gewoon gezellig mee kunt kletsen. Hier vind je nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden! Ben je op zoek naar single vrouwen, mamma's of sportieve meiden? Ga gauw op zoek!

Naast het vinden van nieuwe vriendinnen heeft Wannabefriends ook andere leuke items, deze moet je zeker uit proberen!

Werkwijze
Wanneer je als vrouw op zoek bent naar nieuwe vriendinnen dan kun jij je aanmelden op deze site. De inschrijving is gratis. Je maakt een profiel aan en en kunt deze altijd wijzigen indien nodig. Check wel even of je alle gegevens zoals je e-mailadres, leeftijd en burgerlijke staat juist hebt ingevuld. Voeg een  leuke foto van jezelf toe, hierdoor krijg je veel snelle leuke reacties! Je foto wordt niet op onze website getoond en zul je dus ook nergens anders op internet terug vinden. Alleen de vrouwen die zich ingeschreven hebben kunnen onderling de foto's bekijken. 

Na inschrijving en het activeren van de activeringslink, die je ontvangt op het door jou opgegeven e-mailadres, kun je direct op zoek naar leuke meiden bij jou in de buurt en ben jezelf ook zichtbaar voor andere ingeschreven meiden. Je kunt zoeken op allerlei kenmerken zoals leeftijd, woonplaats, hobby's en/of burgerlijke staat. 

Heb je meiden gevonden die je leuk lijken voeg ze dan toe aan je favorietenlijst en stuur ze een berichtje of nodig ze uit voor een kop koffie bijvoorbeeld. 

Je kunt max 25 berichten per dag sturen. De berichtenbox (die vind je op de pagina "mijn home") werkt als Whatsapp op je Smartphone. In je berichtenbox vind je de conversaties die je hebt met de vrouwen. In de conversatie die je met een vriendin hebt vind je zowel de verzonden als de ontvangen berichten in 1 oog opslag. Er is dus geen aparte inbox of outbox. 

NU: de eerste 2 dagen gratis het full membership uitproberen als jij je gratis inschrijft!

Wanneer jij zelf een berichtje ontvangt dan ontvang jij een melding op het emailadres die jij hebt aangegeven bij de inschrijving. Het bericht vind je dan terug bij "berichten" in de desbetreffende conversatie. De conversaties met een witte achtergrond hebben nog ongelezen berichten. De conversaties met een roze achtergrond hebben geen ongelezen berichten.

Let op: Het versturen van berichten is helemaal gratis (max. 25 berichten per dag). Voor het openen van ontvangen berichten heb je een Best Friend Membership nodig. Alle gedetailleerde info vind je hier

Daarnaast heb je ook nog de volgende extra mogelijkheden:

* De koopjeshoek: Hier vind je interessante koopjes, tweede handspulletje te koop aangeboden en kun je zelf ook je tweedehands spulletjes te koop aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan baby spulletjes, speelgoed en/of kleding die je niet meer gebruikt.
* Whats on your Mind: Hier vind je oproepjes, tips en allerlei leuke kletspraat en kun jezelf ook jouw ervaringen of oproepjes delen
* Activiteiten: Hier vind je activiteiten die door ingeschreven vriendinnen georganiseerd worden. Met deze module kun je vriendinnen uit je favorietenlijst uitnodigen voor een kop koffie,eetclubje of misschien wel een filmavondje! Uiteraard kun je zelf ook uitgenodigd worden voor leuke activiteiten.

Let op: voor sommige functionaliteiten heb je een Best Friend Membership (full membership) nodig. Deze informatie kun je vinden onderaan de pagina bij "Tarieven abonnement"

Het volgende is niet toegestaan op Wannabefriends.nl:
- Inschrijven wanneer je jonger bent dan 18 jaar
- Mannen die zich inschrijven
- De site als dating site gebruiken
- Het beledigen van mede-vriendinnen
- Discriminatie en racisme
- Reclame maken, spammen
- Smaad/laster
- Expliciet seksueel taalgebruik
- Linken naar illegale sites/zaken (zoals illegale downloadsites)
- Het plaatsen van materiaal van derden waarop copyright rust
- Het plaatsen van (of het linken naar) pornografisch of shockerend (beeld)materiaal
- Het plaatsen van persoonlijke gegevens en prive materiaal, zoals NAW gegevens, e-mails, MSN- gesprekken en andere in principe niet voor ogen van derden bestemde informatie. Het plaatsen van het EIGEN e-mail adres is voor eigen verantwoording
- Het plaatsen van een url in de vrije tekst.
- Het plaatsen van (verkapte) reclame uitingen cq promoten van websites in je profiel
- Alle zaken die neigen naar illegaliteit


Wat te doen bij problemen, vragen, opmerkingen of tips.Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op.Klaag niet over andere vriendinnen op Wannabefriends.

Copyright © 2020 www.wannabefriends.nl. Gerealiseerd door iBrandz Media