Vriendschap is...

In goede en in slechte tijden

Zoek vriendinnen

Leeftijd

TOT

Over Ons

VRIENDINNEN GEZOCHT

Wannabefriends is de ontmoetingswebsite op internet voor nieuwe vriendinnen in Nederland en Belgie! De website is alleen voor vrouwen en voor alle leeftijden. Hier ontstaan de mooiste vriendschappen tussen vrouwen. Ben jij net verhuisd? Ben je op zoek naar single vriendinnen? Wil je sporten met iemand? Zoek je een leuke vriendin om gezellig mee te praten? Zoek je een vakantievriendin? Wil je nieuwe mensen leren kennen om je vriendengroep mee uit te breiden? Zoek jij een sportmaatje, een lotgenootje of gewoon een fijne vriendschap? Wil jij een vriendin die je kunt vertrouwen door dik en dun en waar je bij kunt uithuilen maar ook mee kunt lachen? Of gewoon gezellig naar de bios, taarten bakken of samen wandelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van verschillende kenmerken kun jij online makkelijk de vriendin vinden die het beste bij je zou kunnen passen

Naast het vinden van nieuwe vriendinnen heeft Wannabefriends ook andere leuke items, deze moet je zeker uit proberen!

Het voordeel is dat wij geen foto's van jou zullen laten zien op onze website! Alleen de vrouwen die zich inschrijven kunnen de foto's zien. Je foto zal dus nergens anders op internet verschijnen. Anonimiteit staat voorop!En nu?
Na het aanmaken van een profiel kun je anoniem zoeken naar vrouwen met dezelfde interesses of hobby. Vervolgens kun je elkaar berichten sturen om in contact te komen, elkaar te leren kennen en te ontmoeten. Het doel is om waardevolle vriendschappen te laten ontstaan. Wie weet vind jij hier je echte hartsvriendin! So do you Wannabefriends? Schrijf je dan nu gratis in op onze vriendinnenwebsite.  

Copyright © 2020 www.wannabefriends.nl. Gerealiseerd door iBrandz Media