Marloes (25)
10 september 2020

Hi!

Ik houd van lezen en ik vind het altijd leuk om te weten welke boeken anderen lezen. Welk boek lezen jullie momenteel/hebben jullie voor het laatst gelezen? Ik lees 'De mooie voedselmachine'.

Aangemaakt

614d

Laatste bericht

14254h

Antwoorden

5

Weergaves

670
sporty87sam (34)
30 september 2020

Momenteel lees ik het boek van Lienke de Jong (Dear Good Morning). Zij heeft een heel platform om 's morgens vroeg op te staan en zo het beste uit je dag te halen. Verder heb ik nog van Richard de Leth het boek Oersterk leven. Deze titel zegt het ook allemaal al. Gezond, vitaal en zoals bedoeld leven.

0

Yoni (33)
15 september 2020

Hoi Marloes! Ik heb de boeken van Suzanne Vermeer veel gelezen! Echt een aanrader, en gewoon wat makkelijker weg te lezen.. Ben zelf meer iemand die wel lekker wil lezen maar ik moet er niet teveel bij nadenken met heel veel verschillende personages bijvoorbeeld haha.. Nu ben ik vooral geinteresseerd in soort levenslessen boeken (30 plus he haha) ik vind het heel interessant om te lezen! Mocht je daar nog tips in hebben hoor ik het graag! Liefs Yoni

0

Marloes (25)
15 september 2020

Ik vond het boek 'Je kunt het ook nooit goed doen' (ondertitel: 'Alle vermoeiende shit waar je als dertiger geheid tegenaan loopt') van Carmen Felix heel leuk om te lezen! Beetje dezelfde schrijfstijl als Paulien Cornelisse vind ik. Het boek bevat niet echt levenslessen, maar is wel zo hilarisch. Allemaal korte hoofdstukken met herkenbare situaties. Het boek 'Je moet (bijna) niks' van Lianne Keemink kan ik ook aanraden. Dit jaar is er nog een boek van haar uitgekomen, maar dat heb ik nog niet gelezen. :-)

Moniek (28)
13 september 2020

Hi Marloes! Leuke topic! Ligt eraan waar je van houdt. Ik hoor veel over de 7 zussen, schijnt erg goed te zijn. Wat heb je zelf al gelezen?

0

Marloes (25)
15 september 2020

Over deze boekenserie heb ik al erg veel gehoord, haha! Ben er nog niet aan begonnen, omdat ik de laatste tijd erg veel non-fictie las. Misschien dat ik er dit najaar aan begin.

Ulrike (22)
14 september 2020

De 7 Zussen heb ik helemaal gelezen en het is inderdaad een aanrader om aan te beginnen!

Mireille (35)
12 september 2020

Hoi, houd je van thrillers, romantisch of iets aders of heb je helemaal geen voorkeur? Ik werk in de bibliotheekwereld en moet wekelijks kijken welke boeken ik moet aanschaffen voor bibliotheken. Ik weet dus wel ongeveer wat er op de markt is en waar je kan kijken voor inspiratie.

0

Marloes (25)
15 september 2020

Ik lees momenteel veel non-fictie. Verder vind ik af en toe een spannend boek leuk om te lezen, maar dat wissel ik dan wel af met een romantisch boek of YA.

Mireille (35)
15 september 2020

Op dit moment zijn het vooral thrillers die het goed doen: Bonuskind van Saskia Noort, Waterland van Suzanne Vermeer, Zonder gezicht van Robert Bryndza en Strandslag van Linda van Rijn. Romantisch verschijnt iets minder, of je moet van historisch houden met eventueel een christelijk tintje. Laatst heb ik wel de serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman gelezen. Dat is heel luchtig.

Wendy (31)
14 september 2020

Hi Mireille! Wat leuk dat jij werkt in de bibliotheekwereld! Heb je tips voor hele goede thrillers of romantische boeken? :-)

Wendy (31)
11 september 2020

Wat een leuk topic! Ik lees momenteel 'leven met de wind mee' van Jelle Hermus. Maar ik wil hierna weer een boek gaan lezen met een goed/spannend/romantisch verhaal.. Zo'n boek waar je helemaal ingetrokken wordt! Heb jij een tip voor me?

0

Celess.louise (27)
21 september 2020

Ook een tip voor thrillers : M.J. Arlidge en dan de 'Helen Grace' serie. Ik heb ze allemaal, ze zijn fantastisch! (B.A. Paris vind ik btw ook ontzettend goed!)

Lisette (39)
15 september 2020

Voor thriller liefhebbers kan ik achter gesloten deuren aanbevelen. Schrijfster B.A. Paris. Heb dat boek destijds in 1 ruk uitgelezen :)