Eveline (28)
14 september 2020

Hoi lieve leuke meiden,

Ik vroeg me eigenlijk af of jullie leuke tips hadden voor het ''eerste afspraakje''! 
Zo veel dingen om te kunnen doen, maar ik ben nieuweschierig waar jullie keuze naar uit gaat:) 
Zelf denk ik dat ik ergens een kop koffie zou gaan drinken, wijntje of thee kan natuurlijk ook;-)

Aangemaakt

610d

Laatste bericht

14609h

Antwoorden

4

Weergaves

938
Yoni (33)
15 september 2020

Hoi Eveline! Super leuk topic! We kunnen wel wat inspiratie gebruiken haha.. Ik zou zelf denken aan een high tea of een high wine, wandelen in het bos of strand, ergens lekker lunchen of eten, of gewoon even lekker ergens een kopje koffie of thee! Ik zou wel iets kiezen waarbij je lekker kan kletsen ondertussen! Crea workshop is ook leuk! Of misschien als je een gedeelde hobby hebt, bijvoorbeeld suppen, zou ik dat doen. Of ook leuk als je allebei nog eens zou willen suppen maar allebei nog nooit gedaan, gewoon de stoute schoenen aan trekken en gaan doen! Liefs Yoni

0

Wendy (31)
14 september 2020

Hi Eveline, ik vind het ook altijd leuk en gezellig om wat te drinken in een leuk tentje. Het wordt nu weer herfst dus lekker uitwaaien aan het strand of een boswandeling ook altijd goed! Bord- en kaartspellen vind ik ook steeds leuker!

0

Ashly (Goirle) (30)
14 september 2020

Mijn ideëen zijn nu met corona even lastiger.. Maar corona gaat ook voorbij (glas is halfvol :D) - Naar de film - Naar een dansavond bij een dansschool (salsa avonden hebben vaak een intro workshop zodat iedereen de basis wel kent) - Terrasje doen - Wandelen - Skeeleren - Als je met een groepje afspreekt is een spelletjes avond ook heel leuk! (bord- en of kaartspellen) - escaperoom

0

Naomi (32)
14 september 2020

Oooh dit vind ik een leuk topic! Want het is best spannend zo'n blind date haha. Ben heel benieuwd of jullie het een drempel vinden om voor het eerst af te spreken? Ik heb zelf een aantal meiden leren kennen en eigenlijk kwamen we vanzelf uit op een afspraak en wat te gaan doen. Dat was puur door het gesprek wat ik met de vriendinnen online heb gehad. Zo heb ik nu een maatje om de hond mee uit te laten en ik heb een heel leuk ontbijt restaurantje ontdekt in Breda. Heb jij al met iemand afgesproken?

1

Naomi (32)
15 september 2020

Hi Ashly, Koffiebar Sowieso heet het. Je kunt er heerlijk ontbijten en lunchen.Over de kaart is heel goed nagedacht. Allemaal gezonde ingrediënten en toch heel erg lekker!

Ashly (Goirle) (30)
14 september 2020

Wat is dat leuke ontbijt restaurantje? :D