Haar(verzorging) advies (op afstand ;-))

Yoni (32)
01 september 2020

Hoi allemaal!

Soms zit je met je handen in het haar... Wat moet je er soms ook mee!?

Ook al ben ik zelf kapster, ik zit momenteel ook die periode haha, ik heb m'n haar laten groeien..maar het gaat steeds meer kriebelen om er weer een flink stuk af te knippen...

Heb jij advies nodig over je haar of de verzorging van je haar? Misschien kan ik je via deze topic een beetje helpen!

Liefs Yoni

Aangemaakt

290d

Laatste bericht

6637h

Antwoorden

4

Weergaves

609
Jessica (29)
14 september 2020

Hi Yoni, leuk topic! Ik zou soms wel eens iets heel anders willen met mijn haar, maar ben heel erg gehecht aan mijn paardenstaart. En aan het feit dat als mijn haar los is, ik het niet los in mijn gezicht wil hebben. Tips? Haha... Daarnaast heb ik nu nog erg veel uitval door mijn maagverkleining die ik heb gehad begin van het jaar. Hopelijk is dat bijna klaar (ze zeggen na 9 maanden ongeveer en daar ben ik bijna!)

0

Yoni (32)
18 september 2020

Je haar los, en niet in je gezicht willen hebben word een hele uitdaging haha.. hopelijk is je haaruitval snel voorbij! Maar ben je al veel afgevallen? Wilde je vitamine B aanraden maar wsl krijg je die al extra na je maagverkleining?

Nancy (35)
13 september 2020

Hoi Yoni, Ik heb de laatste denk 3 maanden ongeveer heel erg last van haarverlies, kan dat zolang duren na het plaatsen van een hormoonstaafje in me arm. Heb het staafje al vaker gehad maar nooit zo extreem last van haar verlies gehad

0

Yoni (32)
18 september 2020

Ja dat zou kunnen... hormonen zijn killing voor je haar, en vooral vaak haaruitval idd. Mocht het nou lang aanhouden met je wel echt even je huisarts bellen

Moniek (27)
03 september 2020

Super leuke topic en ook heel herkenbaar Yoni! Ik ben zelf echt wel van dingen uitproberen. Een ander kleurtje, comeet andere look enz. Is het lang, wil ik 't weer kort en andersom. Op dit moment weer ik het ook niet helemaal wat ik precies wil. Heb nu even mijn haar bruin geverfd, maar er mag ook wel weer wat meer model in.

0

Yoni (32)
06 september 2020

Hey Moniek! Het blijft lastig.. Qua trends blijft het ook een beetje hetzelfde, het wisselt een klein beetje hier en daar maar geen mega grote veranderingen.. Vroeger was t blond of zwart.. kort of lang en je deed mee met de mode.. tegenwoordig is t gelukkig wel zo dat watvoor kapsel of kleur je ook hebt je loopt niet voor lul als je niet hebt wat iedereen heeft ;-)

Stéphanie (34)
03 september 2020

Hey Yoni wat een leuke topic!! Ik heb vaak dat ik niet weet wat ik moet met mn haar , dan weer bruin , dan weer blond dan weer een bob , dan weer lang .. en dan natuurlijk het gedeelte hoe blijft het ook in het dagelijks leven leuk zitten ?? Na het kappers bezoekje zit het fantastisch maar om het zelf zo te houden kan moeilijk zijn .

0

Yoni (32)
06 september 2020

Hoi Stephanie!Het is ook zo lastig om je model zo te krijgen zoals de kapper dat doet.. Wij staan er als kappers zijnde natuurlijk op een andere manier achter dan jezelf moet doen.. zelf moet je klunzen in spiegelbeeld en met je armen veel te ver in de lucht de hele tijd haha Ik heb wel 2 kleine tipjes voor je om het leuk in model te brengen, net een beetje meer zoals de kapper dat doet. Tip 1: De Cera Hot Styler dit is een wartme tool in de vorm van een ronde borstel.. hiermee kan je wat meer volume creëren in je haar! https://www.youtube.com/watch?v=aLQs8nxsGwI hierbij een kort filmpje hoe je deze gebruikt Tip 2: Een losse krul maken met de stijltang, hiervoor voeg ik ook even een filmpje toe! https://www.youtube.com/watch?v=f9ImWyQlrZE Veel succes! En als er meer vragen zijn, stel ze gerust! Liefs

Naomi (31)
04 september 2020

Stéphanie, Yoni heeft een kapsalon in Oudenbosch! Dat is dicht bij jou :-) Tegen over de Basiliek. Goede resultaten kan ik uit ervaring vertellen ;-)