Het loopt niet storm hier..

Noura (40)
03 februari 2021

Hallo allemaal, 

Heb me zojuist aangemeld vol goede moed maar ik zie niet heel veel nieuwe leden en de reacties hier op het forum zijn ook niet overweldigend.. 
Wat zijn jullie ervaringen hier op wannabefriends? Corona gooit ook roet in het eten natuurlijk, maar aan de andere kant zou ik ook denken dat het meer mensen trekt want mensen zitten meer thuis, verveeld en eenzaam. 
Kom op meiden! We zitten hier niet voor niks! De eerste drempel hebben we al gehad! Ik voel me ook een beetje een loser en zielig dat ik me aanmeld op een site als deze maar goed .. het is de 21e eeuw, moet kunnen toch. Ik hoor graag jullie (succes)verhalen.. En meer reacties!

Aangemaakt

468d

Laatste bericht

10185h

Antwoorden

5

Weergaves

467
CorneliaCE (26)
19 maart 2021

Hoihoi, ik vind het wel herkenbaar wat je zegt. Ik heb het idee dat mensen op deze site alsnog verlegen zijn dat is jammer. Kom graag in contact met leuke mensen!

0

Wendy (31)
04 februari 2021

Hoi Noura! Allereerst: Ik vind je echt helemaal geen loser! Goed juist dat je het aankaart. Mocht je het leuk vinden te chatten of te kletsen op het forum.. voel je vrij me te contacten! :-) vind ik alleen maar leuk! Ik las hieronder het idee om een zoom-meeting te starten, dat is misschien ook wel leuk! Wens je voor nu iig een fijne avond!

0

Natasja (49)
04 februari 2021

Hoi Noura, dat gevoel had ik ook :hoe jij het omschrijft. Leuk dat je het aankaart. We kunnen bijvoorbeeld een Zoom meeting organiseren? Dat praat leuker. Misschien kan de webmaster of beheerder ook iets mee?

0

Natasja (49)
14 februari 2021

Misschien kunnen we een keer een Zoom meeting in het weekend doen. Met nog een paar andere vrouwen.

Noura (40)
11 februari 2021

Een Zoom meeting zou misschien wel leuk zijn idd!

Moniek (28)
04 februari 2021

Ik heb zelf al vele leuke gesprekken via deze site en ook een vriendin in de buurt gevonden. Wat mij in het begin ook heeft geholpen is het kennismakingsspel. Heb jij al wel wat gesprekken via de chat? Je bent trouwens helemaal geen loser vind ik als je op een site als deze zit. Ieder heeft zo zijn reden en eenzaamheid of op zoek gaan naar sociale contacten is niet vreemd. De een heeft daar meer behoefte aan dan de ander. Doe waar jij je goed bij voelt. Dit is een lastige tijd en een mooie manier als we elkaar zo kunnen spreken en vriendschappen kunnen vinden ?

0

Moniek (28)
04 februari 2021

Hi Noura! Daar heb je zeker ook gelijk in. Goed dat jij deze stap in ieder geval wel hebt gezet! Zou leuk zijn als er ook meer dames reageren ? Ik herken mij wel wat in jouw profieltekst haha. Ik zit thuis ook vooral in m'n huispak en probeer mijn zoon van bijna 2 wat te vermaken. We maken er maar het beste van met z'n allen en gezelligheid op dit forum is een goed idee! Wat is het eerste dat jij gaat doen als alle maatregelen weer voorbij zijn en alles als vanouds is?

0

Moniek (28)
11 februari 2021

Haha heerlijk, echt een uitje XD ik heb nog nieuwe schoenen nodig voor m'n zoon, maar ik ga liever voor advies naar een winkel. Lastig om dat via internet zo te doen... Wij gaan dit weekend wel even lekker naar een bungalowpark in Limburg. Helaas niet zwemmen, maar wel lekker wandelen en genieten van een andere omgeving. Proberen er 't beste van te maken ?

Noura (40)
11 februari 2021

Ik ga vandaag handschoenen voor me zoon afhalen bij de Hema haha. Wat een uitje! Ik heb zelfs mascara opgedaan :P Voel me een heel ander mens Lol

Marjolein (35)
05 februari 2021

Hoi hoi, Wat leuk dat je er ook bent. Een loser? Nee toch. Het is toch leuk als je wat leuke contacten hieraan over houdt. Ik heb echt leuke meiden ontmoet hier. We chatten gezellig met elkaar. Dus voel je vrij om dat ook te doen. Ik ben nu voornamelijk veel bezig met zorgen voor mijn zoontje en werk en dat is lastig tijdens Corona. Maar we rocken het. Nog even en dat kunnen we weer wat meer.