Moniek (27)
30 december 2020

Wij zijn echt een spellenfamilie, maar ik merk dat we vaak bij hetzelfde blijven hangen. Ik wil weer eens wat nieuws. Wie kent een leuk gezelschapsspel? Voor 2 en meer ?

Aangemaakt

18d

Laatste bericht

372h

Antwoorden

3

Weergaves

137
Eileen (41)
01 januari 2021

O, en ook fan geworden van escapegames voor thuis. Dus wanneer daarvoor hier nog gegadigden zijn, stuur gerust een berichtje ?

1

Naomi (31)
03 januari 2021

Oh wij hebben ook een crimibox in huis. Nog niet gespeeld hoor. Daar moet je echt de tijd voor nemen. Kennen jullie dat?

Eileen (41)
03 januari 2021

Genoeg leuke aanbiedingen voor online games en inmiddels van de grote spellenmalers in bordspelachtige vorm. Voor de prijs van een bioscoopkaartje (als je met 3 of 4 bent) heb je dan ook een leuke avond.

Moniek (27)
01 januari 2021

Zelfgemaakte escapes of gekocht?

Eileen (41)
01 januari 2021

Hoi Moniek, hier laatst het eerste Catan kaartspel in een kast opgeduikeld. Leuk voor 2, avondvullende variant. Verder op dit moment meer in de kinderspellen ?

1

Moniek (27)
01 januari 2021

Ohja die hebben wij ook nog in de kast, maar nog niet echt iets mee gedaan. Moeten er even doorheen hoe die werkt haha. Soms te lui om uit te zoeken hoe en wat haha. Dan spelen we 't liever een keer met iemand die het al weet om het zo te leren ??

Naomi (31)
30 december 2020

Hey Moniek! Wij spelen de laatste tijd ook veel spellen waaronder Cluedo, Kolonisten van Catan, Veel kaartspellen en met Sinterklaas het slagroomspel. Ken je dat? Lachen, gieren en brullen verzekerd haha. Ik ben zelf nog heel benieuwd naar het spel 'ticket to ride'. Wilde deze graag kopen voor de feestdagen maar was overal uitverkocht. Dan zou je denken dat het een leuk spel is toch? ;-) Wat speel jij zoal?

1

Moniek (27)
30 december 2020

Klinkt leuk! Ja wij ook kolonisten, skip Bo, monopoly kaarten en yahtzee. We hebben ook wel andere kaartspellen zoals: saboteur duel en nog andere, maar die vinden wij wat minder. Saboteur met meerdere mensen vind ik wel leuk. Ik wil nog wel. Quixx kopen, dat is vergelijkbaar met yahtzee en het keezenspel wil ik nog 's. Haha ja, je zou denken dat het dan een leuk spel is als het is uitverkocht. Ook maar 's kijken naar dat spel dan ?