Nieuwe hobby

Ulrike (21)
14 september 2020

Met de start van het nieuwe schooljaar beginnen we ook vaak nieuwe hobby's. Vandaar mijn vraag... Iemand nog leuke suggesties voor creatieve hobby's die je van thuis of bij een club/vereniging/... kan doen? 

Aangemaakt

167d

Laatste bericht

3632h

Antwoorden

7

Weergaves

481
sporty87sam (33)
30 september 2020

Hoi! Zelf ben ik helemaal weg van de sportschool! Kwa creatief kan ik 'Happy Academy' aanbevelen. Verschillende cursussen op creatief gebied met filmpjes en tips. Heel breed. Zelf ben ik daar de kunst van creativiteit begonnen en dan leer je met verschillende materialen omgaan. Ook mobiele fotografie kan ik je wel aanbevelen. Lekker gezond de natuur in en je laten verwonderen door de kleine dingen die je ziet. of grote... :)

0

Wendy (33)
29 september 2020

Heey heey goedeavond Ik ben momenteel bezig met het fotoboek van mijn zoontjr en om zelf een recepten boek te maken ,denk hier bij aan alles zelf op schrijven en plaatjes uit knippen... Groetjes wendy

1

me-liane (25)
20 september 2020

Zelf doe ik Diamond Painten, dat is ook erg leuk!!

0

Ulrike (21)
20 september 2020

Heb het eventjes opgezocht, maar wauw wat een gave hobby! Echt veel moois mee te doen precies ?

Yoni (32)
15 september 2020

Hoi Ulrike! Handbreien is leuk! Kan je zo'n lekkere grove deken voor jezelf maken om van de winter lekker onder weg te duiken! Macrame knopen is ook erg leuk! Heb pas geleden macrame veren gemaakt! Lekker rustgevend omdat je alleen maar hoeft te knopen in principe. Zo word ik ook helemaal gelukkig en rustig van fotoboeken maken! Ieder jaar maak ik er 1, zo blijven al je herinneringen bij elkaar <3 Liefs Yoni

0

Ulrike (21)
20 september 2020

Ik heb vorig jaar een dekentje gemaakt zo, was al helemaal al vergeten hoe leuk dat was! ? Een leuk fotoboek beginnen is inderdaad ook een goede tip, merci!

Denise M (32)
15 september 2020

Hi Ulrike! Ik vind het altijd heel leuk om zelf armbandjes te maken! Heb heel veel leuke kraaltjes enzo en voor nieuwe kijken is altijd leuk! Ik maak ze vooral voor mijn dochtertje en voor vriendinnetjes van haar, maar heb er ook wel een paar voor mezelf gemaakt. Ik vind het super rustgevend :) Ook heb ik laatst een workshop taart versieren gedaan, ook echt heel leuk! Wil dat binnenkort ook een keertje thuis gaan doen :) Wat vind jij leuk om te doen??

0

Manon (35)
19 oktober 2020

Leuk! Ben benieuwd naar ideetjes en de materialen

Ulrike (21)
20 september 2020

Oeh armbandjes maken lijkt me ook leuk en daar kan ik andere misschien ook een pleziertje mee doen. Leuk idee! Ik heb onlangs wat geprobeerd om te borduren op kleding van mezelf die anders toch maar saai waren. Heel tot om te doen, alleen is het in het begin wel een beetje zoeken.. ?

Moniek (27)
15 september 2020

Hi Ulrieke! Oeh, zoveel leuks om te doen! Wij hebben laatst met een crea club hier een rondreisboekje gemaakt. Je versiert jouw eigen boekje (voorkant), daarna maak je zelf 6 pagina's of hoeveel je dan afspreekt met elkaar. Daarin knip, plak en scheur je van alles uit kranten, tijdschriften etc. Dan geef je aan waar jij van houdt, wat je leuk vindt en dan gaat het boekje rond in de groep. Iedereen vult het aan met dingen die jij leuk vindt. Zo krijg je een persoonlijk rondreis knutselboekje waar iedereen veel tijd en aandacht aan heeft gegeven voor jou. Was erg leuk om te doen!

2

Ashly (midden brabant) (29)
14 september 2020

Als je het leuk vind om creatieve dingen te ontdekken, raad ik je de filmpjes van crea chick op youtube aan ?

1