Uitjes na het zomerweer

Jennifer (27)
27 augustus 2020

Ha meiden,

 

In de zomer hebben we zoveel leuke dingen gedaan met de jongens.. Het weer is nu al wat minder, maar dat zal wel weer vaker zo zijn komende maanden.. Hebben jullie nog leuke ideeën om in de weekenden te ondernemen die geschikt zijn bij slecht weer? De ballenbakken hebben we allemaal wel gezien, dus we zoeken echt iets anders:) Onze jongens zijn 3 en 2. Liefst in gelderland/overijssel(twente)

Liefs! 

Aangemaakt

29d

Laatste bericht

70h

Antwoorden

3

Weergaves

112
Marjolein (34)
22 september 2020

Wat een super leuke ideeรซn hier. Vind het ook wel lastig wat ik nu moet gaan doen met mijn mannetje. Al ga ik graag naar de Efteling en Blijdorp. Dus hoop toch dat die regen gewoon lekker in de nacht gaat vallen.

1

Jennifer (27)
25 september 2020

dat is ook super leuk! Maar de efteling is zooo ver weg voor ons. Deze vakantie nog wel geweest, blijft leuk!

Roxan (29)
01 september 2020

Hoi Jennifer, Ken je kok experience in Harderwijk? Speeltuin binnen en klein buiten, je kunt er lekker eten en je kunt er eventueel naar de bios als je dit combineert krijg je korting op je speelparadijs. Het is toch een soort ballenbak maar ja dacht ik zeg het toch maar.

0

Jennifer (27)
02 september 2020

Ah wat leuk! Nee ken ik niet. Harderwijk is voor ons best een keer te doen voor een dagje, dus ga eens kijken of ik het kan vinden! Leuk, dank je!

Naomi (31)
27 augustus 2020

Ik ga binnenkort Tie Dy-en met mijn dochter. Zij is wel een stuk ouder (9) maar wellicht is het een idee om met jouw kleintjes shirt te versieren met textiel stiften? :)

0

Jennifer (27)
27 augustus 2020

Ah wat leuk! De textielstiften hebben we hier nog wel liggen dus zeker een leuk idee om eens te doen op een regenachtige dag!! ?